Turkcell başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi

200’ü aşkın yerli ve global iş ortağının yanında, STK’lar, yatırımcılar ve girişimcileri de bünyesinde barındıran Turkcell Partner Network’ün ürün servis ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye ve dünyada öncü, Turkcell’de fark yaratan, müşteri kitlesinde olumlu deneyim yaşatan ürün ve servislerin seçildiği törende, 7 kategoride başarılı olan iş ortakları ödüllerini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in elinden aldı.

İş ortaklığı sisteminin gücüne inanan Turkcell, 2002 yılında hayata geçirdiği Turkcell Partner Network kapsamında şimdiye kadar çalıştığı iş ortakları arasından en başarılı ürün ve servis sağlayan şirketleri düzenlediği törende ödüllendirdi. “En Başarılı İş Ortağı Ürün ve Servisi Ödülleri” töreninde Turkcell’in tüm iş ortakları bir araya geldi. Aralarında akademisyen, STK başkanlarının da bulunduğu sektörün önde gelen isimlerinden oluşan bağımsız jüri komitesi, bu yıl yapılan 63 başvuruyu çevrimiçi ortamda değerlendirerek 14 finalist belirledi. Finale kalan şirketlerin jüri ile yaptığı yüz yüze anlatım akabinde, 6 iş ortağının ürün ve servisleri farklı kategorilerde birincilik alarak ödüle layık görüldü. Bununla birlikte “En Başarılı Altyapı Servis Sağlayıcı” kategorisinde özel ödül ise 2 iş ortağının oldu.

“İstihdam yaratarak büyümeye devam”

Turkcell’in en başarılı iş ortakları, ödüllerini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Genel Müdür Yardımcıları Selen Kocabaş ve Yiğit Kulabaş’ın elinden aldı. Ödül töreninde konuşan Kulabaş; Turkcell Partner Network’ün bu yıl 12. yaşını kutladığına dikkat çekerek iş ortaklarına teşekkür etti ve şunları söyledi:

“İlk kurulduğu yıl 15 iş ortağı ile hayata geçirdiğimiz Turkcell Partner Network, aradan geçen zaman içinde 10 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan, milyonlarca liralık ekonomi yaratan bir ekosisteme dönüştü. İş ortaklarımız sadece Türkiye’de değil, dünyanın önde gelen şirketlerine verdikleri hizmetlerle de Türkiye’ye katma değerde bulunuyor. Turkcell ile yola çıkan iş ortaklarımız yollarına sadece Turkcell’le değil, farklı sektörlerden pek çok farklı şirketle çalışarak devam ediyorlar. Yaptıkları işlerle bireysel ve kurumsal müşterilerin hayatlarında farklılık yaratıyor, dünyada ilklere imza atıyorlar. Ülkemizin yetiştirdiği mühendisler tarafından geliştirilen ürün, servis ve uygulamaların yine ülkemize ve hatta dünyaya değer katmasına katkıda bulunduğumuz ve ödüllendirdiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. Turkcell ailesi olarak iş ortaklarımızla birlikte büyüyecek ve her zaman daha iyiye gideceğiz.”

İlginizi çekebilir:  Vodafone Red'den Bayrama özel avantaj

Yılın en başarılı iş ortakları

“En Yaratıcı Mobil Pazarlama Kurgusu” Mindshare’in reklam kampanyası Johnson&Johnson Acuvue Kontak Lensleri olurken, “En Entegre Mobil Pazarlama Kurgusu” Rabarba ve Cereyan’ın hayata geçirdiği Simit Sarayı reklamı seçildi. “En Başarılı Kurumsal Uygulama”TMOB’nin Teknosa Mobil Uygulaması, “En Başarılı Makinelerarası İletişim Çözümü” Arvento’nun Hafriyat ve Yıkıntı Yönetim Mobil Denetim Sistemi, “En Başarılı Mobil Ödeme ve Finans Çözümü” TrendTech’in Transpay’i, “En Başarılı Bireysel Uygulama” Solid ICT’nin Tarif Dükkânı oldu. “En Başarılı Altyapı Servis Sağlayıcı” kategorisinde özel ödül ise Başarı Mobile ve ODIT’in oldu.

Jüri Üyeleri: Ayşegül Molu (Reklamcılar Derneği ve Reklamcılık Vakfı Genel Müdürü) Burak Bayburtlu (Microsoft-Mobil Teknolojiler Müdürü) Burak Büyükdemir (E-Tohum CEO) Cem Soysal (İnventram A.Ş. Genel Müdürü) Çağdaş Ergin (TBV Genel Sekreteri) Dr. Dilek Bağdatlıoğlu (TÜTED Başkanı) Handan Elbirlik (Qualcomm- İş Geliştirme Müdürü) Prof. Dr. Kerem Alkin (Mobilsiad Başkanı) Serhat Özeren (TEDER Başkanı)

Turkcell Partner Network nedir?

Sayısı 200’ü aşan iş ortağıyla Türkiye’nin en köklü ve etkin iş ekosistemlerinden biri olan Turkcell Partner Network, teknoloji alanında faaliyet gösteren lokal ve global firmalarla birlikte, Turkcell ve Turkcell Superonline altyapıları üzerinde çalışan mobil ve sabit çözümlerle bireysel ve kurumsal müşterilere ulaşılmasını sağlayan iş modelleri geliştirir.

Turkcell Partner Network, bünyesindeki fayda ve gelişim programları ile, iş ortaklarının inovasyon, arge, iş geliştirme ve satış gücünü arttırarak, Turkcell teknoloji ve yeteneklerine hakim, yetkin iş ortakları ekosistemini sürdürülebilir kılmayı hedeflemektedir.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir