Turkcell’li çiftçilere 30 dakika konuşma hediye

Turkcell, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü nedeniyle çiftçi abonelerine 30 dakika konuşma hediye ediyor.
14 Mayıs 2014 günü saat 23:59’a kadar geçerli olacak 30 dakika ücretsiz konuşma hakkından, Turkcell’in faturalı Çiftçi Tarifesi’ne kayıtlı aboneler veya 30 Nisan- 13 Mayıs 2014 tarihleri arasında Turkcell Çiftçi Birliği’ne ücretsiz üye olan tüm faturalı ve Hazır Kart’lı bireysel Turkcell müşterileri yararlanabiliyor.
Turkcell Çiftçi Birliği’ne üye olmak için 2222’ye CIFTCI yazıp ücretsiz mesaj göndermek yeterli. Turkcell Çiftçi Birliği’nin üye sayısı 2,1 milyona ulaştı.
Turkcell Çiftçi Birliği üyeleri, Türkiye’de bir ilk olan köy bazında hava durumu servisinin yanı sıra tarımsal destek bilgilendirmelerinden ve kişiselleştirilmiş zirai danışma hizmeti sunan Turkcell Tarım Doktoru Servisi gibi Turkcell’lilere özel hizmetlerden de faydalanabiliyor.