Twitter’da fotoğraflar daha eğlenceli olacak

Twitter bugün çok eğlenceli bir fotoğraf düzenleme aracı olan #Stickers’ı tanıtıyor. Araç sayesinde yüzlerce aksesuar, emoji arasından seçim yapıp bunu fotoğraflarınıza yükleyebileceksiniz.

Her gün dünyanın konuştuğu küçük veya büyük olayları yakalayan milyonlarca Tweet atılıyor. Bugün, fotoğraflarınıza yaratıcılık katacak ve onları Twitter’daki dünyaya bağlayacak yeni ve eğlenceli bir yöntem olan #Stickers’ı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Yakında gerçek zamanlı sohbetlere katılmanıza olanak sağlayacak stickers’lara (yapıştırma) göz atabilecek ve fotoğraflarınızı daha eğlenceli hale getirecek, yüzlerce aksesuar ve emoji kütüphanesinden istediğiniz seçimi yapabileceksiniz.

Stickers’ı nasıl hissettiğinizi veya ne yaptığınızı paylaşmak, bir olay için desteğinizi göstermek veya sadece paylaşımınızı keyiflendirmek için kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınızda birden çok sticker kullanabilir, boyutlarını değiştirebilir veya döndürebilir; fotoğrafta istediğiniz yere de koyabilirsiniz.

Stickerlı fotoğrafı tweet attıktan sonra, hashtag üzerinde yeni bir görsel dokunuş (spin) ile birlikte fotoğrafınız aramalarda bulunabilecek. Tweet’teki sticker üstüne dokunarak, dünyanın dört bir tarafındaki kullanıcıların aynı sticker’ı nasıl kullandıklarını gösteren yeni bir zaman tüneline yönlendirileceksiniz.

Fotoğraflara sticker yükleme özelliği önümüzdeki birkaç hafta içinde iOS ve Android’de Twitter kullananlar için mevcut olacak. Twitter.com’dan da stickerlara tıklayabilecek ve göz atabileceksiniz.

#Stickers, Twitter’daki filtre, tag, kırpma ve ulaşılabilirlik seçenekleri gibi fotoğraf editleme özelliklerine sahip olacak. #Stickers dahil tüm fotoğraf editleme özelliklerimizi nasıl kullanacağınıza dair daha fazla bilgiyi Yardım Merkezi’nde bulabilirsiniz.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Doğru sosyal medya kampanyası nasıl olmalı?

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir