Vodafone mağazalarında uluslararası para transferi̇

Abonelerine mobil finansal servisleri en yenilikçi çözümlerle sunmaya devam eden Vodafone, bu doğrultuda mağazalarında uluslararası para transferi hizmeti başlattı.

Vodafone’dan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Vodafone öncülüğünde servis sağlayıcısı MoneyGram/Gönder-al işbirliğiyle şirket mağazalarında uluslararası para transferi hizmeti başlatılarak Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Söz konusu hizmetten tüm operatörlerin aboneleri de faydalanabilecek.

İlk aşamada İstinye Park, Taksim ve Zeytinburnu gibi İstanbul’un önemli semtlerindeki Vodafone Cep Merkezleri’nde sunulan bu hizmet sayesinde aboneler, MoneyGram’ın bulunduğu 200 ülkede 334 bini aşkın noktaya para alım ve gönderim işlemi gerçekleştirebilecek. Uluslararası para transferi işlemini yüksek komisyonlar ödemeden, yüz yüze ve güvenli bir şekilde yapmak için abonelerin seçili Vodafone mağazalarına kimlikleriyle gitmeleri yeterli olacak.

“Bu hizmeti sağlayan ilk ve tek operatörüz”

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, dünyada gittikçe önem kazanan mobil finansal servisler alanında önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, Türkiye’de öncülüğünü yapmayı hedefledikleri dijital dönüşümün en önemli aşamalarından birinin “mobil ödeme olanaklarının yaygınlaştığı bir topluma geçmek olduğunu” bildirdi.

Tüketicilerinin hayatını kolaylaştıracak mobil ödeme altyapılarına yatırım yaptıklarını aktaran Buruk, “Bu kapsamda, Moneygram/Gönder-al işbirliğiyle Vodafone mağazalarımızda uluslararası para transferi hizmetini başlatıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de bu hizmeti sağlayan ilk ve tek operatör olmakla beraber yalnızca Vodafone abonelerine değil tüm operatörlerin abonelerine bu hizmeti sunuyoruz. İlk aşamada İstanbul’daki seçili Vodafone Cep Merkezleri’nde uluslararası para transferi olarak başlattığımız bu hizmetimizin kapsamını önümüzdeki dönemde daha da genişleteceğiz” ifadelerini kullandı.

MoneyGram/Gönder-al Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Taboğlu ise bu işbirliğinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek “MoneyGram/Gönder-al sistemi ile müşterilerimize hayatın vazgeçilmezi olan finansal hizmetlere kolay ulaşma ve avantajlı para transferi olanağı sunuyoruz. Vodafone ile olan işbirliğimiz, hedeflerimize ulaşmada önemli bir atılımı oluşturuyor” değerlendirmesinde bulundu.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Vodafone’lular yılbaşında 246 milyon SMS gönderdi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir