Vodafone’dan yeni uygulama

Vodafone Grubu’nun küresel inovasyon merkezi olarak çalışan Oksijen Ar-Ge’nin tasarladığı ücretsiz “Vodafone Self Servis Widget”, Vodafone abonelerine tarifelerindeki kullanım durumunu ve paketlerindeki kalan miktarları sunuyor.

Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye bünyesinde faaliyet gösteren ve Vodafone Grubu’nun küresel inovasyon merkezi olarak çalışan Oksijen Ar-Ge’nin tasarladığı ücretsiz Vodafone Self Servis Widget, tarifelerindeki kullanım durumunu ve paketlerindeki kalan miktarları Vodafone abonelerinin hizmetine sunuyor.

Vodafone’luların tarifesindeki kullanım detaylarını ve kotalarında kalan miktarları akıllı telefonların ana ekranına getiren Vodafone Self Servis Widget, Android telefonlara ücretsiz olarak yüklenebiliyor. Akıllı telefonların ekranlarında küçük bir pencere açarak burada kullanım verilerini göstermeye başlayan uygulamayı yurt içinde kullanmak ücretsiz.

Yayına girdiği ilk 70 günde 70 bini aşkın kişi tarafından indirilen uygulama, telefona yüklendiği anda abone numarasını tespit ederek ekrana bir Android widget şeklinde yerleşiyor ve durum göstergesiyle bilgi vermeye başlıyor. Widget’ın içinden Vodafone’un diğer hizmet ve fırsatlarına da erişilebiliyor.

Söz konusu uygulamayla tarifelerinin kontrolü Vodafone müşterilerine geçiyor. Bireysel Vodafone müşterileri Vodafone Self Servis Widget’i kullanarak Vodafone servis ve kampanyalarından haberdar olabiliyor.  “Vodafone Self Servis” uygulaması Google Play’den indirilebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Hakan Çelik, şunları kaydetti:

“Akıllı telefon kullandığı halde internet kullanımı konusunda kaygılı abonelerimizi rahatlatmak ve fatura şoku yaşamayacaklarını bir kez daha teyit etmek için, tarifelerindeki ses, mesaj ve veri kullanımlarını kolay, hızlı ve ücretsiz bir şekilde takip edebilecekleri uygulamamızı hayata geçirdik. Vodafone Self Servis Widget, Android işletim sistemli tüm telefon ve tabletlerin ana ekranlarından kolayca erişilebiliyor. Vodafone’lular tüm kullanım ve kalan paket kotası bilgilerini takip edebiliyorlar. İnternet bağlantılarını Vodafone şebekesi üzerinden sağlayan kullanıcılar, şifre girmeye gerek duymadan self servis uygulaması ve widget kullanabiliyorlar, bunun için de yurt içinde internet ücreti ödemiyorlar. Vodafone olarak, abonelerinin hayatını kolaylaştıran operatör olmayı sürdürerek, mobil iletişimin nimetlerini en kolay ve hızlı şekilde onlara ulaştırmaya devam edeceğiz.”

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Kaan Terzioğlu GSMA Yönetim Kurulu'nda

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir