Vodafone’lu esnafa Hepsiburada’dan yüzde 20 indirim

İşletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler geliştiren Vodafone İş Ortağım, e-ticaret sitesi Hepsiburada ile esnafa özel kampanyasını hayata geçirdi. Buna göre elektrikli ev aletleri, otomobil, yapı market ve bahçe kategorilerindeki tüm ürünler Vodafone’lu esnafa özel yüzde 20 indirimli sunuluyor.

Vodafone açıklamasına göre, Türkiye’de işletmelerin dijital haritasını çıkararak ihtiyaçlarını belirlemek üzere Yarına Hazırım Platformu’nu geliştiren şirket, e-ticaret sitesi Hepsiburada ile yaptığı yeni kampanyasını duyurdu.

Buna göre esnafa maliyet avantajı sağlayacak ve online alışveriş kolaylığı yaşatacak işbirliği kapsamında Vodafone’lu esnaf, Hepsiburada alışverişlerini yüzde 20 indirimle gerçekleştirebilecek.

2-9 Ocak döneminde sadece bir hafta boyunca geçerli olacak özel kampanya kapsamında Hepsiburada’dan elektrikli ev aletleri, otomobil, yapı market ve bahçe kategorilerinde tüm ürünler yüzde 20 indirimle Vodafone’lu esnafa sunulacak.

Vodafone’lu esnaf dükkanından çıkmadan ihtiyaçlarını akıllı telefonu, tableti ya da bilgisayarıyla internete girerek Hepsiburada’dan tek tıkla edinebilecek ve ürünler esnafın kapısına kadar gelecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone İş Ortağım olarak Türkiye’de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafı önemsediklerini bildirdi.

Esnafın hızla dijital dönüşümde yerini alması için Yarına Hazırım Platformu’yla onları yakından tanımayı amaçladıklarını aktaran Aksoy, şunları kaydetti:

“İşlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için tasarruf fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Ekonomimizin gizli kahramanları olan esnafın günlük maliyetlerini kontrol etmelerine yardımcı olmak için, onların ihtiyaçlarını dükkanlarından çıkmadan karşılayabilmelerini hedefledik. Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada iş birliğimizle, esnafın masraf yükünü hafifletiyoruz. Hepsiburada kampanyamızla esnafımız elektrikli ev aletleri, otomobil, yapı market ve bahçe kategorilerinde ihtiyaçlarını akıllı telefonlarına, tabletlerine ya da bilgisayarlarına tıklayarak Hepsiburada’dan yüzde 20 indirimle karşılayabiliyor. Esnafımıza ‘Maliyetlerinizi azaltmak Vodafone İş Ortağım’la işte bu kadar kolay’ diyoruz. Türkiye ekonomisi uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza rekabetçilik, verimlilik ve maliyet avantajı sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Vodafone, 4.5G teknolojisini zirveye taşıdı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir