Yeni Apple Macbook Air modelleri

Yeni Apple Macbook Air modelleri Türkiye’de

Yeni Apple Macbook Air modelleri Türkiye’de online platformlar arasında ilk kez n11’de satışa sunuluyor.

128 GB’lık ve 256 GB’lık depolama alanlarıyla satışa çıkan yeni Macbook Air modelleri Apple Türkiye tarafından 2 yıl ürün garantisi ile ilk kez n11’de 9.199 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Tasarım ve donanımıyla üst düzey performans sağlayan Apple‘ın yeni dizüstü bilgisayarı Macbook Air, online platformlar arasında ilk kez n11’de satışa sunuluyor.

IPS teknolojisine sahip 13.3 inç boyutunda 2560 x 1600 piksel çözünürlük sunan ekranla donatılan yeni Apple Macbook Air, çift çekirdekli Intel Core i5 işlemcisi ile 128 GB’lık veya 256 GB’lık depolama alanı seçenekleri ile bilgisayar severlerle buluşuyor.

Kasası yüzde 100 geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretildi

Önceki modellerine kıyasla daha ince ve daha hafif olan yeni Macbook Air’in ikonik tasarıma sahip kasası yüzde 100 geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretiliyor.

Bugüne kadar üretilen en çevreci Macbook olan yeni Macbook Air; gümüş, uzay grisi ve altın renk seçenekleriyle şıklığı tüketicilerle buluşturuyor.

Bilgisayar güvenliğini bir üst seviyeye taşıyan Touch ID ile parola girmeye gerek kalmadan parmak izi ile Macbook’a erişim sağlanabiliyor.

Yeni Apple Macbook Air modelleri Force Touch trackpad ile geliyor

Macbook Air, yeni nesil klavyesi ve Force Touch trackpad özelliği ile kolaylığı ve tasarımı bir arada taşıyor.

Apple’ın yeni dizüstü bilgisayarı Macbook Air, farklı depolama alanı seçenekleri ile online platformlar arasında ilk kez n11’de 9.199 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Huzurlu ve sade ortamların tamamlayıcısı: Günsan Fantasy

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir