multigigabit switch

Zyxel’den evden çalışan profesyonellere yeni ‘multigigabit switch’

Güvenli, yapay zeka ve bulut destekli ev ve iş çözümleri sunan lider ağ şirketi Zyxel Networks, evden çalışan profesyonellere, içerik üreticilerine ve küçük işletmelere WiFi 6 acces point ve router’ların tam potansiyelini ortaya çıkarma şansı tanıyan, 12 bağlantı noktası ve web yönetim özelliğine sahip, multigigabit switch XGS1250-12’yi piyasaya sürdü.

Özellikle çalışanlar, bu sayede halihazırda multigigabit hızı destekleyen iMac Pro’larından, 10G sunucularından, NAS cihazlarından, yeni dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarından en iyi şekilde yararlanabilecekler.

Sınırlı port seçeneklerine ve ağ darboğazlarına veda

Zyxel’in yeni ürünü, pazardaki çoğu masaüstü switch’in sahip olduğu 1 veya 2 adet10G bağlantı noktasının sınırlı seçeneklerinden farklı olarak, multigigabit cihazlara kolay bağlanmayı sağlayan, 3’ü multigigabit ve 1’i SFP+ olmak üzere toplam 4 adet 10G bağlantı noktasını ve ağ darboğazlarından daha iyi şekilde arındırılmış olma özelliğini taşıyor.

Zahmetsiz masaüstü switch deneyimi

İçerik üreticiler, küçük işletmeler ve evden çalışan profesyoneller düşünülerek tasarlanan XGS1250-12 ile Zyxel, kullanıcının cihazı kurmasını ve kullanmaya başlamasını kolaylaştırıyor. Sorunsuz bir ağ deneyimi sunan QoS (Hizmet Kalitesi Önceliklendirme), VLAN (Sanal Yerel Alan Ağı), Link aggregation (Bağlantı Birleştirme) ve IGMP snopping (IGMP Gözetleme) gözetleme gibi akıllı işlevler, XGS1250-12’nin sezgisel web tabanlı arabirimi aracılığıyla yönetilebiliyor.

Switch’in kurulumu bir hayli kolay ve multigigabit bir ağa geçmek için yeniden kablolama ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Cihazın Cat 5e, Cat 6 ve Cat 6a desteği sayesinde, kullanıcılar ellerindeki mevcut kabloları kullanmaya devam edebiliyorlar.

Ek olarak, XGS1250-12’nin akıllı fan tasarımı, cihazın uygun bir sıcaklıkta ve fısıltı sessizliğinde yüksek performanslı çalışmasını sağlayarak, cihazı ofis veya ev kullanımı için ideal kılıyor.

İlginizi çekebilir:  Togg, sosyal medya paylaşımı için otomobil kamerası geliştirdi

Zyxel KOBİ Ağ Çözümleri Başkan Yardımcısı Crowley Wu, ” Zyxel olarak switch yelpazemizi genişleterek, evden çalışırken görüntülü görüşme gibi etkinliklerde cihazlara getirilen sınırlamalar ve darboğazlar nedeniyle kısıtlanan kişilere yeniden özgürlük ve esneklik sunuyoruz. Yeni ürünümüz, kullanıcıların daha kolay ve daha güvenilir şekilde yüksek hızlardan faydalanarak, internet bağlantılarının tam potansiyelini kullanmalarını ve kolaylıkla çalışmalarını sağlıyor” dedi.

Geniş multigigabit switch serisinin en yeni üyesi

XGS1250-12, Zyxel’in, ev kullanıcılarından KOBİ’lere kadar herkese hitap eden, yönetilen, yönetilmeyen ve bulutla yönetilen sistemlere uygun seçenekleri içeren kapsamlı multigabit switch portföyüne katılıyor.

TCL 10 TAB MAX tablet bilgisayar kutu açılışı ve ön inceleme

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir