Turkcell

14 yıl sonra Turkcell’in iletişim ajansı değişti

14 yıldır Nedim Özkan’ın kurucusu olduğu İz İletişim ile çalışan Turkcell’in iletişim çalışmalarını Mustafa Kutlay ve Gökay Çako’nun kurucusu olduğu desiBel Ajans üstlendi.

Turkcell, yeni dönem iletişim çalışmaları için desiBel Ajans ile anlaştı. Lider iletişimi, stratejik iletişim, medya ilişkileri, gündem yönetimi, ürün iletişimi ve kriz iletişimi gibi çeşitli alanlarda hizmet sunan desiBel Ajans, Turkcell’in kurumsal ve marka iletişim çalışmalarına destek olacak.

Turkcell’e hangi alanlarda hizmet verecek?

Türkiye’nin lider entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketi Turkcell’in kurumsal ve marka iletişim çalışmalarına desiBel Ajans destek olacak. desiBel Ajans Turkcell’e, lider iletişimi, medya ilişkileri, gündem yönetimi, ürün iletişimi ve kriz iletişimi gibi alanlarda kapsamlı hizmet sunacak.

Hizmet verdiği diğer markalar neler?

2013 yılından beri deneyimli kadrosuyla faaliyet gösteren desiBel Ajans’ın hizmet verdiği markalar arasında Togg, Trendyol, Huawei, SOCAR Türkiye, Mondelez International Türkiye, LC Waikiki, Teknosa, Atasay, B/S/H, Vakıf Katılım, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Ak Yatırım, Sigortam.net, Sanofi, TCL, Riot Games, BinBin, Bilkom, Intercity, Orvital, Kredi Garanti Fonu, İhracatı Geliştirme A.Ş.(İGE) ve Pluxee Türkiye bulunuyor.

desiBel Ajans 2013 yılında kuruldu

İletişim sektörünün deneyimli iki ismi Mustafa Kutlay ve Gökay Çako ile pazarlama iletişimi, etkinlik ve organizasyon hizmeti veren Dipnot’un kurucuları Atıl Ünal ile Burak Korucu’nun bir araya gelmesi ile 2013 yılında kurulan desiBel Ajans, bir iletişim grubu olarak 360 derece iletişim hizmeti veriyor.

14 yıldır İz İletişim ile çalışıyordu

Turkcell, iletişim çalışmaları için 14 yıldır Nedim Özkan‘ın kurucusu olduğu İz İletişim ile çalışıyordu. 15 Nisan 2021 tarihinde Şenol Kazancı Turkcell Yönetim Kurulu Üyeliğine, 14 Eylül 2023 tarihinde Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmişti. Ardından Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı olan Ali Taha Koç‘un 13 Ekim 2023 tarihinde Turkcell Genel Müdürü olarak atanması sonrası yeni ajans ile çalışılması gündeme gelmişti.

İlginizi çekebilir:  Mobil dünyanın en prestijli ödülü Turkcell'e geldi

Anker Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulaklık incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

5/5 - (1 vote)

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir