‘Baba Şarkılar’ albümü TTNET Müzik’te

TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik, ünlü isimlerin Müslüm Gürses’in unutulmaz şarkılarını yorumladığı “Baba Şarkılar” albümünü müzikseverlerle buluşturuyor.

TTNET’ten yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybeden şarkıcının son arzusu olan albümde Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Funda Arar, Kubat, Ferhat Göçer gibi ünlü şarkıcıların yanı sıra Necati Şaşmaz ve Okan Bayülgen gibi sürpriz ünlü isimler de var. Müzikseverler 3 CD ve 48 şarkıdan oluşan albümü, dijital platformlar arasında sadece TTNET Müzik’ten dinleyebiliyorlar.

TTNET Müzik dinleyicileri, yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook’un Türkiye’deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi.

Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Ayrıca, “http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music” adresi üzerinden tüm kullanıcılar, arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyorlar.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Yandex'ten Üniversite Rehberi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir