Sinan Özen’in ‘Radyoda Bir İnce Saz’ı ilk kez TTNET Müzik’te

TTNET Müzik, kariyerinde 25. yılını yaşayan Sinan Özen’in “Radyoda Bir İnce Saz” adlı yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Ünlü şarkıcının yeni albümünün çıkış şarkısı olan “Radyoda Bir İnce Saz”, dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik’te dinlenebiliyor ve indirilebiliyor. Sinan Özen, yeni şarkısı “Radyoda Bir İnce Saz” ile 5 Mayıs 2014 tarihine kadar sadece TTNET Müzik’te olacak.

Sinan Özen, önümüzdeki günlerde yayınlayacağı 17. albümünde, Türk sanat müziği eserleriyle hayranlarının karşısına çıkacak. 16 şarkının yer alacağı albümden çıkan ilk şarkı olan “Radyoda Bir İnce Saz”ın sözleri Hakkı Yalçın’a, müziği Murat Güneş’e, düzenlemesi Tamer Özkan’a ait. Sinan Özen hayranlarının bekleyişi, “Radyoda Bir İnce Saz” ile son bulacak.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  'Yılın Dijital Ajansı Ödülü' Akıl Fikir İşleri'nin

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir