Samsung Galaxy S4 ayda 29 TL’ye Vodafone’da

Vodafone Türkiye, Samsung Galaxy S4’ü ayda 29 TL’den başlayan ödeme seçenekleriyle abonelerine sunuyor. Samsung Galaxy S4’e Vodafone Red tarifeleriyle sahip olacak ilk 5 bin kişi, 200 TL değerindeki orjinal Samsung aksesuar paketi ve 16 GB hafızalı microSD karta ücretsiz sahip olacak.

5 inçlik ekrana sahip Samsung Galaxy S4,13 megapiksel ana kamerave 2 megapiksel ön kamera kullanıyor. 2 GB depolama alanıilesunulacak olan cihaza 64 GB’a kadar microSD kart takılabilecek. Dört çekirdekli 1.9 Ghz işlemcisiyleperformans açısından oldukça kuvvetli özelliklere sahip olduğunu göz önüne seren Samsung Galaxy S4, akıllı yazılım ve sensörleriyle üstün bir deneyim sunuyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Samsung Galaxy S4’ü Red tarifeleri ile alanlar Vodafone Red’in hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanabilecekler. Vodafone Red dünyasına giren abonelerimiz özel müşteri hizmetlerinden, mobil destek ekibine, ücretsiz Back-Up kişisel asistanlık hizmetinden,seçkin restoranlarda indirimlere kadar birçok alanda özel fırsatlara sahip oluyorlar.”