Apple’dan ‘eski iPhone’u getir yenisini götür’ kampanyası

Apple, uzun zamandır beklenen bir ürün takası programını Cuma günü ABD’deki mağazalarında uygulamaya başladı.

Teknoloji devi, “yeniden kullanım ve geri dönüşüm” programının iPhone’ların kullanıldıktan sonra dahi değerli olduklarını gösterdiklerini belirtti.

Şirket sözcülerinden biri, “Müşteriler, telefonlarını getirdiklerinde yeni bir iPhone alırken kullanabilecekleri bir kredi alacaklar,” diye konuştu.

Programa göre müşterilerin aldıkları kredi miktarı, almak istedikleri yeni iPhone’dan fazla olursa, fazla miktara karşılık müşterilere hediye çeki verilecek.

Wall Street Journal’ın haberine göre, Apple çalışanları programı, yeni bir cihaz alan müşterilere ödeme alternatifi olarak sunacak. Programın bir parçası olarak müşteriler ile çalışanlar, kullanılmış iPhone’un fiziki koşullarını (sudan hasar görüp görmediği ya da ne kadar yıprandığı gibi bilgileri) bir sisteme girecek ve cihazın değeri bu bilgilere göre belirlenecek.

Benzer programlar uygulayan rakiplerinin aksine Apple, program karşılığında mutlaka yeni bir iPhone alınmasını şart koşarak müşterilerini korumaya çalışacak.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Zyxel Nebula Ailesi yeni üyelerle şimdi daha zengin

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir