Arena, Polycom Yetkili Distribütörü oldu

Türkiye’nin Teknoloji Devi ARENA, Polycom İle Distribütörlük Anlaşması İmzaladığını Duyurdu.

Kurumsal çözümler sunma anlayışı ile ürün gamına dünyanın en güçlü üreticilerini dahil etmeye devam eden Arena, yeni yönetim modeli Arena Value ve uzman kadrosu ile katma değerli hizmetler sunmaya devam ediyor.

Video, ses ve içerik alanında iletişim çözümleri ve işbirliği (UC&C) sunan üreticiler arasında endüstri lideri öncü markalardan olan Polycom, çözümleri sayesinde şirketlerin coğrafi olarak dağınık iş güçlerini biraraya getiriyor.

Arena, organizasyonların seyahat masraflarını azaltmanın yanı sıra verimliliği artıran çözümler sunan Polycom ürünlerinin, distribütörlük anlaşması kapsamında dağıtımını gerçekleştirecek.

Arena Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Polycom ile el ele ortaklarımıza ve iş ortaklarımızın değerli müşterilerine, uçtan uca yeni bir çözüm sunacak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz” dedi.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Siemens CEO Löscher'in yerine CFO Kaeser'i getirdi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir