ASELSAN’ın yükselişi devam ediyor

ASELSAN, dünyanın en büyük ilk 100 savunma sanayi kuruluşları listesinde 5 basamak yükselerek 62’nci sırada yer aldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, ASELSAN, askeri yayıncılık kuruluşu Defense News dergisi tarafından yayınlanan “Defense News Top 100″ listesinde, 5 basamak yükseldi.

Dünyanın ilk 100 savunma sanayi şirketi listesine 2006 yılında 93’üncü sıradan giren ve geçen yıl 67’nci sırada yer alan ASELSAN, başarı grafiğini daha yükseltti. ASELSAN, bir milyar doları aşan cirosuyla 5 basamak yükselerek 62’nci sırada yer aldı.

Defense News dergisi tarafından her yıl bir önceki yılın savunma satışları baz alınarak yayınlanan ”Defense News Top 100” dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak kabul ediliyor.

Türk ordusunun elektronik cihaz ve sistem alanında önemli kaynağı ASELSAN, listede daha yukarıda yer almak için çalışmalarına devam ediyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Fidyeci yazılım CryptoWall tehlike saçıyor

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir