Avea’dan üç ay bedava deneme kampanyası

Avea, yeni aboneler elde etmek amacıyla “Denemesi Bedava” adlı bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında, Avea hizmetlerini 3 ay bedava denemek mümkün olacak.

Avealı abonesi olacak müşteriler, ilk 3 fatura dönemi süresince konuşma, SMS ve internet kullanım bedeli olarak abonelik vergileri haricinde hiçbir ücret ödemeyecek. Kampanyada taahhüt ya da katılım şartı da bulunmuyor.

“Avea’ya Hoşgeldin Tarifesi”ne gelen müşteriler, ilk 3 ay boyunca 500 MB cepten internet, Avealılarla 500 dakika, 500 SMS ve her yöne 50 dakikayı ücretsiz olarak kullanabilecek; bu faydalar için abonelik vergileri haricinde hiçbir ücret ödemeyecekler.

2 Ocak-2 Nisan tarihleri arasında, kampanya kapsamındaki diğer tarifelere gelen ve 90 gün içerisinde DENEME yazıp 5555’e gönderen müşteriler de; tarifelerine ek olarak 500 MB cepten internet, Avea içi 500 dk ve 500 SMS’ten 3 fatura dönemi boyunca ücretsiz yararlanabilecekler.

Mevcut  Avealılara da kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanya kapsamındaki tarifelerde yer alan Avealılar; 500 MB cepten internet, Avea içi 500 dk ve 500 SMS’ten 12 ay faturalıda kalma sözü ile 3 fatura dönemi boyunca ücretsiz yararlanabilecekler.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Şehir kirliliğine çözüm: Temiz hava veren kulaklık

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir