‘Başarının yolu dijital inovasyon’

İTÜ Yatırım Kulübü’nün düzenlediği İş ve Yatırım Alanında Küresel Fırsatlar Uluslararası Öğrenci Zirvesi’nde konuşan TTNET Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen, ”Geleceği yakalamak için değişen ve dijitalleşen dünyayı iyi okumalı, geleceği hayal etmeliyiz. Başarıya ulaşabilmek için dijital ekosistemi büyütmeliyiz” dedi.

TTNET Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen İş ve Yatırım Alanında Küresel Fırsatlar Uluslararası Konferansı’nın “Geleceğin Bilişim Teknolojileri” panelinde bir konuşma yaptı. Şen, üniversite öğrencilerini bir araya getiren etkinlikte, geleceğin bilgi teknolojileri ile sunulan TTNET ürünleri, çözümleri ve teknoloji vizyonu hakkında bilgiler verdi.

‘Başarı, yeni vizyon ve iş modellerinde’

Konuşmasında dijital inovasyonun önemine değinen Şen, “Geleceği yakalamak için değişen ve dijitalleşen dünyayı iyi okumalı, geleceği hayal etmeliyiz. Başarıya ulaşabilmek için yeni vizyon ve iş modelleri sunmalı, girişimciler ve start-up şirketlerle birlikte dijital ekosistemi büyütmeliyiz. Yeni oluşum sürecindeki dijital ekosistemden pay almak için dijital inovasyona odaklanmalıyız” dedi.

Kullanıcıları her şeyin internete bağlı bir dünyanın beklediğine dikkat çeken Şen, “İnternet tabanlı birçok uygulama hayatımızı ve alışkanlıklarımız değiştiriyor ve belirliyor. Hayatımızdaki hemen her şeyin internete bağlı olduğu, akıllı hale geldiği tamamen online bir dünya bizi bekliyor” dedi.

‘TTNET, sektörün lideri olarak herkesten fazla sorumluluk hissediyor’

İnternet kullanımının hızla arttığına dikkat çeken Şen sözlerine şu şekilde devam etti: “Tüketim alışkanlıklarının yenilendiği, tüm dünyayı etkisi altına alan hızlı dijital dönüşümün yeniliklerini müşterilerimizin hayatına taşıyoruz. TTNET olarak tüm gelişmeleri ve trendleri analiz ediyoruz. Daha fazla hız ve kapasite ve katma değerli servisler sunarak müşterilerimizin internet tecrübesini sürekli geliştiriyoruz.”

Panele TTNET Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen’in yanı sıra Alcatel-Lucent Türkiye Azerbaycan Başkanı Cenk Kıvılcım, Intel Genel Müdürü Burak Aydın ve Telpa ve General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman da konuşmacı olarak katıldı.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  İTÜ'den Tesla'sını geri isteyen Ağaoğlu'na cevap

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir