Bilişim Medyası Derneği

Bilişim Medyası Derneği’nde yeni yönetim kurulu seçildi

Bilişim Medyası Derneği (BMD) 11. Olağan Genel Kurulu, 23 Haziran 2021 tarihinde İstanbul’da bulunan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Merkez Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Genel kurula birçok üye katılırken tek liste ile seçime giren Musa Savaş yeniden başkan olarak seçildi.

Seçimlerin ardından yeni yönetim kurulu da belirlendi. Buna göre Yıldıray Akkaya ve Murat Pehlivan Başkan Yardımcısı olurken, Özgür Çetin Genel Sekreterlik görevine getirildi. Cem Sünbül sayman, Cem Kıvırcık ve Ürün Dirier ise yönetim kuruluna üye olarak seçildi.

Bilişim Medyası Derneği

Genel kurul sonrasında açıklama yapan başkan Musa Savaş, başta son yönetim olmak üzere bugüne kadar derneğe emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi:

“Önümüzde 3 yıl var ve bu 3 yılda çok farklı etkinlik ve organizasyonlar yapacağız. Zorlu geçen pandemi süresinde çeşitli çalışmalar yaptık. Kardeş STK’ların yaptığı çalışmalara da her zaman destek olduk.

Bunları önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz. Yeni dönemde genç arkadaşlarımıza derneğin yönetimine katılma fırsatı sunduk. Onlarla birlikte BMD için yeni bir dönem başlıyor.”

Logitech MK470 Slim Combo | Minimalist kablosuz klavye ve fare seti

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Apple hisseleri 500 doların üzerine çıktı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir