Careem Türkiye Kısakürek’e emanet

Türkiye’deki faaliyetlerine bu sene başında İstanbul’da başlayan Körfez Bölgesi’nin lider araç çağırma hizmeti Careem’in, Türkiye Genel Müdürü Dilara Demir Kısakürek oldu.

Kuzey Afrika, Türkiye ve Pakistan dahil olmak üzere Körfez Bölgesi’nin lider araç çağırma uygulaması Careem, Türkiye faaliyetlerine hız vererek Genel Müdür düzeyinde yeni bir atama gerçekleştirdiğini duyurdu.

Careem Gelişen Pazarlar Direktörü İbrahim Manna, “Careem olarak her zaman yerel yeteneklere güvenmeyi ve onlara yatırım yapmayı amaçlıyoruz. Bugün Dilara Demir Kısakürek’i Careem Türkiye ailesinde gördüğümüz için çok mutluyuz. Onun teknoloji endüstrisinde ve data analizindeki göze çarpan başarıları ile telekomünikasyon alanında önde gelen şirketlerdeki geniş kapsamlı işletme deneyimi, şirketimiz için büyük bir kazanım olacaktır” dedi.

Türkiye’deki ulaştırma sektörünü geliştirmeyi amaçlarken aynı zamanda Türkiye pazarına özgü talep ve dinamiklere uygun yenilikçi çözümler sunmayı hedeflediklerine değinen Careem Türkiye Genel Müdürü Dilara Demir Kısakürek, “Türkiye’deki faaliyetlerine bu yılbaşında başlayan ve kısa sürede çok ciddi bir büyüme kaydeden bu platformun bir parçası olmak beni heyecanlandırıyor. Mahremiyetten ödün vermeden hayatlarını kolaylaştıran teknolojileri kullanıcılarımıza sunmak odaklandığımız alanlardan biri olmaya devam edecek. Kullanıcılar için en iyi ulaşım seçeneği olmak ve kaptanlarımız için daha fazla iş imkanı yaratarak istihdamı artırmak öncelikli amacımız” dedi.

Careem’e katılmadan önce Turkcell Marka Yönetimi ve İletişim Direktörü olarak görev yapan Dilara Demir Kısakürek, Turkcell’in birçok farklı departmanında görev yaptı. Bilkent Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi okuyan Kısakürek, teknoloji ve bankacılık sektöründe 20 yılı aşkın süredir deneyime sahip.

Careem en güvenli ulaşım seçeneği olmanın yanı sıra, günün her saati araç çağırma seçeneği, önceden rezervasyon yapma imkanı, 7/24 müşteri ekibi hizmeti ve kredi kartıyla kolay ödeme özellikleri sunarak kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırıyor. Kullanıcılara daha güvenli yolculuk sunabilmek adına çağrı maskeleme, bize ulaş, rotayı paylaş gibi birçok güvenlik özelliği sunuyor.

İlginizi çekebilir:  Samsung GALAXY Note 3 Türkiye’de satışa çıktı

Careem, Kuzey Afrika, Türkiye ve Pakistan dahil olmak üzere geniş Ortadoğu bölgesinde bulunan 12 ülkedeki 80’in üzerinde, KSA, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Ürdün, Lübnan, Fas, Filistin, Katar, Kuveyt ve Bahreyn gibi şehirlerde faaliyet gösteriyor.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir