Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı 3D olarak Digiturk’te

Stadyum coşkusunu evlere taşıyan Digiturk, ligin 13. haftasında da canlı 3D maç yayınını üyeleri ile buluşturmaya devam ediyor.

En heyecanlı futbol karşılaşmalarının tek adresi Digiturk, Spor Toto Süper Lig’in en unutulmaz maçlarını 3D farkı ile ekranlara getirerek maç keyfini pekiştiriyor. Futbolseverler ligin 13. haftasında da 3 boyutlu maç yayını ile evlerinde stadyum heyecanını yaşamaya devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında, 25 Kasım Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’nin 90 dakika boyunca devam edecek mücadelesi 3D farkıyla izlenebilecek.

Maç tutkunları, saat 19.00’da başlayacak olan heyecan dolu karşılaşmayı, Digiturk’ün 3D yayın yapan 399. kanalından veya HD olarak Lig TV’den takip edebilecek.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Vefa, güneş enerjisinden elektrik üretecek

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir