Fujitsu

Fujitsu Covid-19’a karşı fikri mülkiyet haklarını açtı

Fujitsu Limited, 12.05.2020 tarihinde Covid-19 pandemisinin küresel yayılmasını sona erdirmeyi amaçlayan faaliyetler için fikri mülkiyet haklarına ücretsiz erişimi mümkün kılan ‘Açık Covid Taahhüdü’nü (Open Covid Pledge) duyurdu.

Fujitsu, ABD’de ortaya çıkan Açık Covid Taahhüdü’ne katılırken patentlerini, faydalı modellerini veya tasarımlarını belirli bir süre için bireylere veya kuruluşlara karşı iddia etmeyeceğini ve bu tür faaliyetler için herhangi bir değerlendirme veya tazminat talep etmeyeceğini beyan etti.

Fujitsu, Covid-19 salgınının yayılmasını sonlandırmak için küresel iş birliği ve insan odaklı inovasyon yaklaşımları çerçevesinde yaklaşık 40.000 patente, faydalı modellere, yeni ilaçların geliştirilmesi ile ilgili tasarım patentlerine (beklemedeki uygulamalar dahil) ücretsiz erişim sağlayacak.

Fitbit Versa 2 akıllı saat kutusundan çıkıyor

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  CeBIT Bilişim Eurasia kapılarını açtı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir