General Mobile GM 8

General Mobile GM 8 n11.com’da satışta

Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından birisi olan General Mobile’ın Google iş birliğiyle tanıttığı yeni cihazı GM 8, n11.com’da 995 TL’den satışa açıldı. General Mobile, Android One ailesinin yeni üyesi olan ‘GM 8 Android One’ modelini tanıttı.

Google iş birliğiyle telefonda dahili olarak sunulan ‘Google Fotoğraflar’ uygulaması sayesinde, kullanıcıların çektiği tüm fotoğrafları yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız olarak güvenli bir şekilde bulutta depolayabilmesine imkân tanıyan yeni özellikle gelen GM8, n11.com’da 995 TL’den satışa sunuluyor.

1,4 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 435 işlemcisinden güç alan telefon, 18:9 en boy oranlı ve 1440 x 720p çözünürlüklü 5,7 inç IPS ekran taşıyor. 13 megapiksel flaşlı ön kamerası ile yüksek kalitede selfie deneyimi yaşatan GM 8, hem ön hem arka kamerasındaki portre modu ile fotoğraf tutkunlarını memnun ediyor.

‘G-Board’ klavyeyi dahili olarak kullanıcılara sunan ‘GM 8 Android One’, yazışmalarda 42 dilde anında çeviri yapıyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından birisi olan General Mobile’ın yenisi GM 8, n11.com’da 995 TL’den satışa sunuluyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Huawei’nin yeni akıllı telefonu Ascend P7 Vodafone ile Türkiye’de

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir