GM 9 Plus

General Mobile yeni akıllısı GM 9 Plus vitrine çıktı

General Mobile, yapay zekaya dayalı derin öğrenme kapasiteli işlemcisi ve Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olan GM 9 Plus modelini Vatan Bilgisayar web sitesinde ve mağazalarında satışa çıkardı.

Hem ön hem de arka cam yüzeyin şıklığını metalin güçlü hatlarıyla birleştiren tasarımıyla GM 9 Plus, FULL HD+ çentikli ekranı ile daha kaliteli görüntü elde etmeyi sağlıyor.

6.23” boyutu ile en geniş ekranlı General Mobile GM 9 Plus hem hafif yapısıyla kullanım kolaylığı sunuyor hem de ince tasarımı ile tek elle kolayca tutulabilecek kadar da zarif.

Her iki yüzeyi de Gorilla Glass ile darbelere ve çizilmelere karşı daha dayanıklı ve sağlam olarak tasarlanan GM 9 Plus; uzay grisi renk seçeneği ile sunuluyor.

GM 9 Plus en güncel yapay zeka desteğiyle hayatı kolaylaştırıyor

Kullanıcılarına mükemmel bir fotoğraf deneyimi yaşatan GM 9 Plus, yapay zeka ile güçlendirilen 12MP + 5MP’lik çift arka kamerası ile çekilen fotoğrafları öğrenerek kendini her gün geliştiriyor. Ar Core desteği bulunan GM 9 Plus, Al Portre özelliği sayesinde kullanıcıların şık ve zarif portre fotoğraflara sahip olmasını sağlıyor.

Ayrıca AI Sahne Algılama özelliği sayesinde bulunduğu ortama uyum sağlayarak renk, kontrast, parlaklık, keskinlik gibi birçok ayarın otomatik olarak düzenlenmesine imkan veriyor. Geliştirilen Gece Modu ile düşük ışıkta dahi olağanüstü fotoğraflar çekilebiliyor.

Google Asistan sayesinde kullanıcıların işlerini yönetmesine yardım eden, planlamalarını yapmasına destek olan, hayatını kolaylaştıran ve sorularını cevaplayan GM 9 Plus, gün boyunca aranılan mükemmel bir asistan oluyor.

Aynı zamanda, Android 9 Pie işletim sisteminin getirdiği Adaptive Battery özelliği ile kullanıcıların enerji tüketimini azaltmak için dijital kaynaklarını yönetmesine yardımcı oluyor ve hayatını kolaylaştırıyor.

Yapay Zeka destekli, Seni En İyi Tanıyan Telefon GM 9 Plus, tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 1.499 TL ile Vatan Bilgisayar web sitesi ve mağazalarından ulaşabilecekler.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Kötü havalarda yayını giden Digiturk çareyi TÜRKSAT'ta buldu

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir