Karel’den ödüllü güvenlik kamerası yarışması

Karel, takipçilerini ödüllendirdiği yeni bir Facebook yarışmasını daha başlattı. Karel’in Facebook sayfası üzerinde yayınlanan Karel Güvenlik Kameraları videosunu izleyen ve sorulan soruya doğru cevap veren 3 kişi iPhone 6, Kameralı Güvenlik Sistemi ve Hırsız Alarm Sistemi kazanacak.

Videoyu izleyen ancak cevaplar konusunda kararsız kalan katılımcılar, Karel Güvenlik Kameraları sayfasından ipucu alabilecekler. Günümüzün teknolojik ve güvenlik ihtiyaçları dikkate alınarak seçilen güvenlik sistemlerine, akıllı telefonlar aracılığıyla 7/24 ve dünyanın her yerinden ulaşılabiliyor ve sistem kontrolü sağlanabiliyor.

Yarışmaya katılmak için Karel Facebook sayfasındaki form doldurulması gerekiyor. 14 Kasım 2014 başlayan yarışma 12 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. Yarışmayı kazananlar, 15 Aralık 2014 Pazartesi günü e-posta ile bilgilendirilecek.

Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir