Kaspersky

Kaspersky 2020 Gartner Peer Insights’ta müşterilerin tercihi

Kaspersky, Uç Nokta Koruması ve Müdahale Çözümleri kategorisinde 2020 Gartner Peer Insights Müşterilerin Tercihi seçildi. Şirket, sunduğu hizmet ve destek ile 5 üzerinden 4,9 puan alarak Müşterilerin Tercihi seçilen diğer tüm markalar arasında birinci oldu. Kaspersky, Kasım 2019’da üçüncü kez üst üste Uç Nokta Koruması Platformları İçin Müşterilerin Tercihi seçilmişti.

Markaların eşit olarak değerlendirildiği Gartner Peer Insights platformunda müşteriler çeşitli alanlarda kullandıkları ürünler hakkında olumlu ya da olumsuz görüşlerini bildirip yaşadıkları deneyime göre puan veriyorlar. Müşterilerin Tercihi unvanı, ürünün kaç müşteri tarafından incelendiğine ve aldığı puana göre belirleniyor.

Alınan 72 yanıta göre, Kaspersky müşterilerinin %97’si Kaspersky Endpoint Detection and Response ve Kaspersky Anti Targeted Attack Platform ürünlerini “başkalarına önerebileceğini” belirtti. Elde edilen bu unvan; tek EPP+EDR tasarımı, zamandan tasarruf sağlayan ve net grafik kullanıcı arayüzü, maliyet tasarrufu, kolay yönetim ve kolay entegrasyon gibi özelliklerin beğenildiğini gösteriyor.

Müşterilerin Kaspersky ürünleri için yaptığı bu övgü, Kaspersky’nin çözümlerindeki tespit ve müdahale özelliklerinin ne kadar geliştiğinin de bir kanıtı niteliğinde. Ayrıca temelinde Kaspersky EDR’ye yer veren Kaspersky Anti Targeted Attack Platform’da olduğu gibi, müşterilerin tek çözümde hem uç nokta güvenliğine hem de ağ korumasına sahip olmak istediğini gösteriyor.

Hazırlanan rapora göre, Kaspersky Endpoint Detection and Response çözümünü inceleyen 72 onaylı müşteri, hizmet ve destek için 5 üzerinden 4,9 puan verdi.

Kaspersky ayrıca 2017’den 2019’a kadar üç yıl üst üste Uç Nokta Koruma Platformları İçin Müşterilerin Tercihi seçilmişti. Kaspersky 2017’de Platin ödülü de almıştı.

Kaspersky Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dmitry Aleshin, “EDR çözümümüzü piyasaya çıkardıktan yalnızca iki yıl sonra tüm dünyada farklı sektörlerden müşterilerimizin güvenini ve onayını kazanmayı başardık. Aldığımız bu unvan, hepsi bir arada bir uç nokta koruması yaklaşımımızın müşterilerin ihtiyaçlarını karşıladığını gösteriyor. Bu çözümü en yüksek endüstri standartlarında geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

İlginizi çekebilir:  Sadece yüzde 36 her hesap için farklı parola kullanıyor

Anker Soundcore Life Note kablosuz kulaklık incelemesi – TWS – IPX5 – AptX – cVc 8.0

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir