Mobil uygulama: 365 Gün Atatürk

Her gün Atatürk’e ait özel bir arşiv fotoğrafı ile Atatürk’ün hayatındaki o güne dair bilgilerin yer aldığı “365 Gün Atatürk” isimli bir mobil takvim uygulaması yayınlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’e adanmış belgesel niteliğindeki bu takvimin her yaprağı, arşivlerden seçilmiş bir fotoğraf eşliğinde Atatürk’ün askeri-siyasi hayatı, reformları, yaptığı konuşmalar, hobileri, yurt gezileri ve ailesiyle ilgili makale ve anekdotlar içeriyor.

Araştırmacı-yazar Mehmet Altun tarafından hazırlanan takvim; Apple iOS, Android ve Windows Phone cihazları için hazırlanan ücretsiz mobil uygulama sayesinde, kullanıcılara her gün farklı bir fotoğraf ve içerikle Atatürk’ü daha yakından tanıma fırsatı sunmakta.

Takvimin hazırlanması aşamasında içerik oluşturmakta, duayen iş adamı Feyyaz Berker maddi destek sağlamış.

“365 Gün Atatürk” uygulamasının iOS için buradan, Android içinse buradan indirebilirsiniz.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Google Play Store’da sahte Prisma alarmı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir