Yeşim Dolanbay kimdir?

Netaş Dijital Dönüşüm Direktörlüğüne Yeşim Dolanbay atandı

Türkiye’nin dijital dönüşüm mimarı Netaş, kamu sektörüne sunduğu dijital dönüşüm hizmetlerini güçlendirmek üzere kadrosunu genişletti. Yeşim Dolanbay, Kurumsal Pazarlar İş Birimi Genel Müdürü Selda Parın’a bağlı olarak çalışmak üzere “Dijital Dönüşüm Direktörü” olarak atandı.

Türkiye’de kamunun dijital dönüşümünün hızlandırılmasına yönelik politikaların devreye alınmasına paralel olarak Dolanbay, Ankara merkezli olarak Netaş’ın yeni nesil teknoloji çözümlerinin ve profesyonel hizmetlerinin kamunun dijital dönüşümüne desteğinin artırılmasından sorumlu olacak.

Yeşim Dolanbay kimdir?

ODTÜ Çevre Mühendisliği lisans ve İşletme yüksek lisans derecelerine sahip olan Dolanbay, 20 yılı aşan kariyerinde sırasıyla Meteksan, Sentim, Software AG ve Vodafone’un satış ekiplerinde yönetici seviyesinde farklı rollerde görev yaptı. Netaş’a katılmadan önce 2011 yılından itibaren Samsung Elektronik Türkiye’de Kamu Satış Lideri olarak başarılara imza atan Dolanbay, evli ve bir çocuk annesidir.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Casper, Exper ve Netaş FATİH Projesi için birleşti

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir