NETAŞ’tan mühendislik öğrencilerine staj fırsatı

Sistem entegratörü Netaş, bu yıl başlattığı ve 2-3 ay süren uzun dönem staj programı sayesinde, öğrencilerin iş hayatına başlamadan önce deneyim sahibi olmasını sağlıyor. Haziran ayında başlayan program kapsamında, çok sayıda üniversitenin 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yaz ve güz dönemlerinde staj yapma fırsatı sunuluyor.

2014 yılında Netaş’ta uzun dönem staj yapacak öğrenciler, İTÜ, ODTÜ, Yıldız Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitelerinin, Bilgisayar, Telekomünikasyon, Elektronik ve Haberleşme, Yazılım ve Matematik Mühendisliği bölümlerinden seçildi. Stajyerlere teknoloji, yazılım ve kişisel gelişim eğitimlerinin de verileceği programda, yaz döneminde 62, güz döneminde ise 40 öğrenciye staj olanağı sağlanacak.

Netaş, standart uygulamaların dışına çıkarak, öğrencilere staj dönemi boyunca farklı departmanlarda çalışma ve araştırma projeleri de dahil olmak üzere farklı bir çok projede deneyim elde etme imkânı sağlıyor. VoIP santral tasarımı, VoIP ve web güvenlik projeleri, IPv6, JITC, Log Wizard, Smart Office ve Application Server Replacement 2014 yılı uzun dönem stajyer programındaki projelerin bir kısmı.

Her stajyere atanan ve Stajyer Koçu (Intern Prime) adı verilen uzman mühendisler, öğrencilere iş süreçlerinde yardımcı oluyor ve gelişimini takip ediyor. Eğitimini başarıyla tamamlayan stajyerlere sertifika veriliyor ve öğrencilerin tez projelerine katkıda bulunuluyor. Stajını başarıyla tamamlayan ve mezun olan öğrencilere yarım ve tam zamanlı iş imkanları da sunuluyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  'Türkiye’nin altyapıdaki kaderini değiştireceğiz'

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir