Penta, Autodesk’in en başarılı 3 dağıtıcısından biri

Yazılım ve donanım ürünleri başta olmak üzere, bilgi teknolojileri ürünlerinin dağıtımını gerçekleştiren Penta Teknoloji, Autodesk’in dünya çapında ilk üç dağıtıcısından biri oldu ve “Autodesk Web Servislerinin Entegrasyonunda Öncü Dağıtıcı” ödülüne layık görüldü.

Penta, Kopenhag’da gerçekleştirilen etkinlikte, dijitalleşme alanında Autodesk web servislerini en etkin şekilde kullanarak elde ettiği başarılar sonucunda bu ödülün sahibi oldu.

Penta Teknoloji Genel Müdürü Mürsel Özçelik, Autodesk’in Türkiye’deki tek dağıtıcısı olarak global anlamda başarılarının ödüllendirmesinden gurur duyduklarını belirterek, “Penta olarak, dijitalleşmeyi çok önemsiyoruz. Yeni motivasyonumuz, bu yeteneklerimizi hız kesmeden iş ortaklarımızın da kullanımına sunarak işlerini büyütebilmelerini sağlamak. Penta’nın dijitalleşme yolculuğu boyunca yanımızda olan üreticimiz Autodesk’e ve iş ortaklarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji dağıtıcılarından biri olan Penta Teknoloji, Kopenhag’da düzenlenen One Team Conference Extension etkinliğindeki ödül töreninde Autodesk’in dünya çapında ilk üç dağıtıcısından biri olarak ödüllendirildi. “Autodesk Web Servislerinin Entegrasyonunda Öncü Dağıtıcı” ödülüne layık görülen Penta, dijitalleşme alanında Autodesk web servislerini en etkin şekilde kullanarak, hem tedarikçi-dağıtıcı-iş ortağı-son kullanıcı arasındaki sipariş akışını saniyelerde tamamlamayı başardı hem de manuel süreçlerden kaynaklı hataları ortadan kaldırarak kusursuz kullanıcı deneyimini hayata geçirdi.

Penta’nın son dönemde izlediği dijital dönüşüm sürecine dikkat çeken Penta Teknoloji Genel Müdürü Mürsel Özçelik, “Penta olarak, Autodesk’in Türkiye’deki tek dağıtıcısıyız. Dijitalleşmeyi iş yapış modelimizin merkezine aldığımız bu süreçte en önemli motivasyonumuz, bu alandaki yeteneklerimizi hız kesmeden iş ortaklarımızın da kullanımına sunarak işlerini büyütebilmelerini sağlamak. Penta’nın dijitalleşme yolculuğu boyunca yanımızda olan üreticimiz Autodesk’e ve iş ortaklarımıza bir kez daha teşekkür etmek isterim” açıklamasını yaptı.

Autodesk Ortadoğu ve Türkiye Bölge Kanal Müdürü Hassan Aoun konuyla ilgili, “Autodesk Web Servisleri” entegrasyonunda dünya çapındaki en başarılı ilk üç dağıtıcısından biri olan Penta, geliştirme ve test süreçleri boyunca özenle ve motivasyonla emek sarfederek projeyi hayata geçirdi. Tüm Penta ekibini tebrik ederim” derken; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika, Gelişmekte Olan Ülkeler Kanal Müdürü Jarek Olszewski ise “Penta ekibinin, ofis içi satış operasyon süreçlerini otomatikleştirme konusunda sergilediği proaktif duruş tüm Autodesk ailesi için ilham vericiydi. Penta, Autodesk’in web servislerini duyurduğu ilk günden itibaren projeyi sahiplenerek, çalışmalarını hızlı ve verimli bir şekilde yürüttü. Değişen iş modelleri ve tüketici ihtiyaçları göz önünde tutulduğunda, Penta ile tamamladığımız bu proje sayesinde iş ortaklarımız ile son kullanıcılarımızın iş verimliliğini artıran ve hayatını kolaylaştıran radikal bir iş birliğine imza attık” yorumunu yaptı.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Microsoft Student Partner programı başlıyor

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir