Samsung, Galaxy Note 3’ü 4 Eylül’de tanıtacak

Samsung şirketi Unpacked 2013 Episode 2 etkinliğini 4 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirmeyi planladı.

Koreli üretici etkinlik çerçevesinde yeni cihazlarını tanıtılacak. Muhtemelen söz konusu cihaz Galaxy Note 3 olacak. Hatta bazılarına göre, Unpacked 2013 Episode 2’de şirketin akıllı saat tanıtması bile bekleniyor.

Ön bilgilere göre, Samsung Galaxy Note III, 5,7-6 inç ekrana sahip olacak. Ayrıca bir versiyonunda sekiz çekirdekli Exynos 5420 işlemci diğer versiyonunda ise dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci olacak.

Rusya’nın Sesi’nin haberine göre, cihaz, 3 GB işlem belleğe ve muhtemelen görüntü sabitleyici sistem özelliği olan 13 Megapiksellik kameraya sahip olacak.

Ayrıca, LTE-A (LTE-Advanced) desteklemesi ve yeni işletim sisteminin Android 4.3 Jelly Bean olması bekleniyor. Tabii ki geleneksel S Pen kalem ve paket programlar da dahil olacak.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Turkcell Superonline’dan Yeni iPad hediyeli kampanya

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir