Somfy One Plus

Sevdiklerinizin güvenliği için: Somfy One Plus

Sevdiklerinizin güvende olduğunu bilirseniz, siz de kendinizi iyi hissedersiniz. Bu yüzden yeni yıla girerken onların iyi, mutlu ve güvende olmasını dilersiniz. Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi dahili siren içeren ilk kamera Somfy One Plus ile içinizi rahatlatıyor. Gelişmiş hareket sensörü de bulunan Somfy One Plus, güvenliğini düşündüğünüz dostlarınız ve yakınlarınız için harika bir yeni yıl hediyesi alternatifi olarak öne çıkıyor.

Sevdiklerinizi Somfy One Plus ile koruyun…

Yeni yıla girerken sevdiklerinizi korumak istiyorsanız, onlara verebileceğiniz en güzel hediye Somfy One Plus… Smart Home ve Embedded Technologies kategorilerinde 2 tane CES Innovation ödülü ve ayrıca iF Design ödülü de alan Somfy One Plus, alanının en iyilerinden biri…

Kolayca kuruluyor, davetsiz misafirleri caydırıyor…

Ürün, kolayca kuruluyor ve evin içinde istenilen noktalara taşınabiliyor, ayrıca alarm durumlarında ise 100dB siren ile davetsiz misafirleri caydırırken akıllı telefona anında bildirim göndererek de kullanıcıları uyarıyor.

Evdeki gözünüz oluyor…

Evinizde yerleştirmek istediğiniz uygun bir yer bulup elektrik bağlantısını yapmanız, sistemin devreye girmesi için yetiyor. Hemen ardından ürün, Somfy Protect uygulamasıyla cep telefonunuzdan kontrol edilebilir hale geliyor. Somfy One Plus, siz evde yokken bir hareket algıladığında alarmı devreye sokuyor ve cep telefonunuza bildirim gönderiyor. Full HD kamerasıyla da anlık video kaydına başlıyor.

Otomatik açılıp kapanıyor…

Yapacağınız ayarlamalara göre siz evden çıkarken çalışmaya başlıyor ve kameranın kapağı açılıyor, eve döndüğünüzde de otomatik olarak kapanıyor. Somfy One Plus, kamera kapağı ile evdeki mahremiyetinizi de güvence altına alıyor. Akıllı telefonunuzdan istediğiniz an kapatabildiğiniz kamera kapağı ile evinizdeyken yaşayabileceğiniz “Acaba izleniyor muyum?” endişesi ortadan kalkıyor. Ürünün 130 derece görüş açısı, 8 kat görüntü büyütme, gece görüşü, 100dB siren, dahili hoparlör ve mikrofon ile çift yönlü ses iletimi, hareket sensörü (menzil: 5 m) ve evcil hayvan algılama gibi özellikleri de bulunuyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Y kuşağının yüzde 46'sı 'Siber saldırı bana uğramaz' diyor

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir