NXTWEAR S

TCL NXTWEAR S akıllı gözlüğe yeni özellikler geldi

TCL, IFA 2022 kapsamında, daha fazla konfor ve rahatlık için geliştirilmiş TCL NXTWEAR S giyilebilir ekran gözlüklerinde yapılan yükseltmeleri duyurdu.

Geniş ve sinematik bir izleme deneyimi, çift 1080p Micro OLED ekran, ön ve düzeltme lensler sunan TCL NXTWEAR giyilebilir ekranlar; iş ile ev arasındaki yolculukları, uçuk ile yapılan seyahatleri, kişisel sinema deneyimini ve özel ofisleri yeniden dönüştürüyor. TCL NXTWEAR S ile kullanıcı deneyimini zenginleştirecek bir dizi yeni yükseltme geliyor.

Yapılan yükseltmeler kapsamında ayarların yapılmasını kolaylaştıracak kontroller değiştirildi. Bu akıllı cihazda ayar yapmak için özellik aramak yerine, örneğin sol çerçevenin şakağa denk gelen kısmında yer alan bir tekerlek ile ses ayarı yapılabiliyor.

Sağ şakağa denk gelen kısımda ise parlaklık ve 2D/3D mod geçişi için kontroller bulunuyor. Akıllı cihazlara ve bilgisayarlara kolayca bağlanmak için sağ çerçevenin arkasına yerleştirilmiş yeni manyetik yaylı pim konektörü sayesinde erişilebilirlik de artırıldı.

Görüntü ve ses kalitesi de oldukça artırıldı. TCL NXTWEAR S, güç tüketimini azaltırken daha parlak ve canlı renkler sunuyor. Görüntüler ve sesler; doğru ve daha net sesler için yeniden tasarlanmış hoparlör dizisi sayesinde sinema düzeyinde netliğe ulaşıyor.

Cihazın burna temas eden orta kısmı ise rahatlığı artıracak şekilde yeniden tasarlandı. Yeniden ayarlanmış yüksek ve düşük frekanslı ses özelliği ise uçakla yapılan uzun mesafeli yolculuklarda gişe rekorları kıran filmleri kesintisiz olarak izlenmesini mümkün kılarak, bu giyilebilir ekranı uzun süreli kullanımlar için daha keyifli hale getiriyor.

TCL İnovatif İş Grubu Genel Müdürü Howie Li yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Akıllı ekran deneyimini geliştirmek için müşterilerden ve medyadan gelen geri bildirimleri dinledik. TCL NXTWEAR S, TCL’in tüketici ihtiyaçlarına sürekli yenilikler yaparak öncelik verdiğinin bir kanıtıdır.”

İlginizi çekebilir:  MegaMerchant ve Propars, Türk satıcılara Otto'nun kapılarını açıyor

TCL NXTWEAR S, 2022’nin 4. çeyreğinden itibaren seçilen bölgelerde satışa sunulacak.

En teknolojik akıllı kilit | Yale Linus Smart Lock kutu açılışı

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir