TeknoSA’dan bir haftada dört mağaza birden

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, “Herkes için Teknoloji” felsefesiyle mağaza yatırımlarını sürdürüyor.

Bir hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye’de açtığı 4 mağazayla, tüketiciye her zaman en yakın lokasyon olmaya ve teknolojiyi daha erişilebilir kılmaya devam ediyor.

Mayıs ayının ilk mağazasını kısa bir süre önce Bursa’ya açan TeknoSA, Aydın’daki 8’inci mağazasını Nazilli Bamboo AVM’de, Antalya’daki 9’uncu mağazasını Manavgat Novada’da, İstanbul’daki 57’inci mağazasını Extra konseptiyle Eyüp Axis’te, 58’inci mağazasını ise Exxtra konseptiyle Ümraniye Modern East AVM’de açtı.

Türkiye’nin en yaygın teknoloji marketi olan TeknoSA, 300’e yakın mağazası ve teknosa.com ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanını teknolojiyle ve kesintisiz hizmetle buluşturuyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Adres Patent, Gebze'nin patent haritasını çıkardı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir