TRT Bil Bakalım

TRT Bil Bakalım oyununda ‘Etkinlikler’ modu açıldı

TRT Bil Bakalım’da yenilikler yarışma heyecanını en üst seviyede tutmaya devam ediyor. Kendini her geçen gün geliştiren platformda yeni oyun modu olan “Etkinlikler” kullanıcının beğenisine sunuldu.

Bu yeni konseptte kullanıcılar 50’şer sorudan oluşan kategorilerde yarışıyor. Her hafta, TRT Bil Bakalım oyuncuları, Yeşilçam’dan çizgi filmlere kadar çok geniş bir yelpazede ortalama 6 yeni kategoride yarışma şansı buluyor. Her kategori niteliğine bağlı olarak 1 ile 7 gün arasında aktif olacak.

“Etkinlikler” modunun bir diğer ayırt edici özelliği ise süre kısıtlamasının olmaması. Bu konseptte kullanıcı herhangi bir soru karşısında dilediği kadar düşünebilecek, isterse araştırma dahi yapabilecek. Ancak elbette hızlı olmak önemli. Doğru cevap sayısı ve etkinliği tamamlama süresi kullanıcının liderlik tablosundaki yerini belirleyecek.

Yeni kategoriler açılmaya devam ediyor

8 ana ve 40 alt kategori her zevke yönelik yarışma deneyimi sunarken son açılan kategoriler de ilgi uyandırmaya devam ediyor. Matematik kategorisinde basit problemlerden ünlü matematikçilere, sayılardan kuramlara dair onlarca farklı konuda hazırlanan sorular kullanıcı ile buluşuyor.

Dağlar, ovalar, denizler, bayırlar ve çayırlar. Coğrafya bilgisine güvenen ve bildiklerini pekiştirmek isteyenler için “Yeryüzü Şekilleri” kategorisinde yepyeni yüzlerce soru çözülmeyi bekliyor.

Cumhuriyetimizin ilklerinden enlerine, inkılaplarından diplomasisine tüm detaylar ile ilgili kategori ise “Cumhuriyet Tarihi” kategorisinde yarışmacıları bekliyor.

Oyun canavarı POCO X3 NFC kutudan çıkıyor | Uygun fiyata yüksek performans

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Seven Knights’a yeni özel kahraman: Karl Heron

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir