Türk Telekom, 150 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı

Türk Telekomünikasyon AŞ, HSBC, Mizuho ve BNP bankaları ile 10 yıl vadeli 150 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladığını bildirdi.

Türk Telekomünikasyon’un Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarımızın yatırımlarının finansmanı amacıyla, İsveç Resmi Destekli İhracat Finansman Kuruluşu (EKN) sigortası kapsamında, şirketimiz ile HSBC, Mizuho ve BNP bankaları arasında 150 milyon dolar tutarında kredi anlaşması imzalanmıştır. Söz konusu kredi 10 yıl vadeli olup, SEK fonlama maliyeti dahil yıllık faiz oranı libor + yüzde 0,535 olarak belirlenmiştir.”

Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir