Twitter

Twitter yönetim kurulu Elon Musk’a satış anlaşmasını onayladı

Twitter yönetim kurulu, şirketin iş insanı Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’a 44 milyar dolara satışını oy birliğiyle onayladı. Böylece Musk, Twitter’ın yeni patronu oldu.

Sosyal medya devinin yönetim kurulu, birleşme sözleşmesinin tavsiye edilebilir olduğuna ve birleşme sözleşmesinin öngördüğü diğer işlemlerin adil ve Twitter ile hissedarlarının çıkarlarına uygun olduğuna karar verdi.

Musk, 13 Mayıs’ta sosyal medya şirketi Twitter’ı yaklaşık 44 milyar dolara satın alma anlaşmasının “spam ve sahte hesapların toplam kullanıcıların yüzde 5’inden azını oluşturduğu hesaplamasına dair beklenen detaylar nedeniyle” geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu.

Bu anlaşmazlık nedeniyle, satın almanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yönelik kaygılar oluşmuştu. Bugünkü onay, satış sürecindeki pürüzlerin giderilmesi anlamına geliyor.

Video: Bana Yalan Söylediler [İnternet ve Gerçek Yüzümüz] – Seth Stephens-Davidowitz

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Astronotlar Uluslararası Uzay İstasyonu'na geçti

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir