Vatan Bilgisayar, Marmaris mağazasını açtı

Türkiye’deki teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, İstanbul’daki mağaza sayısını artırıyor. 2016 yılında mağaza yatırımlarını hızlandıran ve farklı illerde 5 mağaza açılışı gerçekleştiren Vatan Bilgisayar, Marmaris mağazasını da 1 Nisan Cuma günü hizmete açtı. Marmaris mağaza, Vatan Bilgisayar’ın açılışa özel sunduğu indirimlerle ve teknoloji severlerin gösterdiği yoğun ilgiyle açıldı.

Türkiye’de hızla büyüyen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, Marmaris’de ilk mağazasını 1 Nisan Cuma günü açtı. Marmaris Hiperstore’da televizyon, ev sistemleri, cep telefonu, notebook, tablet, yazıcı, fotoğraf makinesi, kamera, bilgisayar parçaları, küçük ev aletleri ve daha birçok kategoride geniş ürün yelpazesi yer alırken açılışa özel indirimler sunuldu.

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, açılış esnasında yaptığı konuşmada “Vatan Bilgisayar olarak kalite ve uygun fiyatı tüketicilerimizle buluşturduğumuz yeni mağazalarımızla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Her yeni mağazamız ile tüketicilerimizle daha fazla yakınlaşıyoruz. Marmaris mağazamızın herkese hayırlı olsun, mağaza yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Ömür boyu garantili şarj kablosu Anker Powerline+ kutu açılışı

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  CC-Link ile endüstriyel haberleşmede 10 kat hızlı iletişim

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir