Tivibu’da yeni filmler sinemaseverleri bekliyor

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, aralık ayında “Smurfs 2 – Şirinler 2”, “White House Down – Beyaz Saray Düştü” ve “Pasific Rim – Pasifik Savaşı” gibi birçok filmi sinemaseverlerle buluşturacak.

TTNET açıklamasına göre, Tivibu aralık ayında birçok başarılı filmi izleyicilerle buluşturacak. Ayın yeni filmleri arasında, “White House Down – Beyaz Saray Düştü”, “Independence Day – Kurtuluş Günü”, “The Day After Tomorrow – Yarından Sonra” ve “2012” gibi filmler yer alıyor.

Tivibu, Brad Pitt’in hayranlarını da aralık ayında ekran başına bekliyor. Brad Pitt’in başrolüyle birlikte yapımcılığını da üstlendiği “World War Z – Dünya Savaşı Z”, insanlar ve zombiler arasında geçen bir savaşı anlatırken, çarpıcı görüntüleriyle de zihinlerde yer ediyor.

Tivibu’nun Kırmızı Halı servisinde animasyon sevenler için de bol seçenek yer alıyor. Aralık ayında gösterilecek bu animasyonların başında “Smurfs 2 – Şirinler 2” ve “Monsters University – Sevimli Canavarlar Üniversitesi” geliyor.

Oyuncu Will Smith’in, oğlu Jaden Smith ile başrolünü paylaştığı “After Earth – Dünya: Yeni Bir Başlangıç “, “Star Trek” efsanesinin son filmi “Star Trek: Into Darkness – Star Trek: Bilinmeze Doğru” ile “About Time – Zamanda Aşk”, Tivibu’da sinemaseverleri bekleyen diğer filmler arasında yer alıyor.

Sinemaseverler Tivibu’da “Seç İzle” özelliği ile evlerinde televizyonlarından ya da dışarıda tabletlerinden veya cep telefonlarından film keyfi yaşayabiliyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  The Flash: Süper kahramanlık ve maceranın bir arada olduğu bir dizi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir