TTNET’in İnternetle Hayat Kolay projesine ödül

Türk Telekom Grubu şirketlerinden TTNET’in “İnternetle Hayat Kolay” projesi, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen Altın Küre Ödülleri’nde “Toplum İlişkileri” kategorisinde ödüllendirildi.

Türk Telekom’un açıklamasına göre, gönüllü gençlerle internetle daha önce tanışmayan yetişkinleri buluşturan “İnternetle Hayat Kolay” projesi, IPRA Altın Küre Ödülleri’nde ödüle layık görüldü.

TTNET’in Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği iş birliğiyle hayata geçirdiği proje, kalkınmada öncelikli 20 ilde hayata geçirildi.

Projeyle daha önce internetin sunduğu olanaklardan faydalanmamış 35 yaş üstü ve çoğu kadın yaklaşık 30 bin kişiye internet öğretilmesi hedefleniyor.

Katılımcılara internetin güvenli kullanımı, e-posta kullanımı, e-devlet uygulamaları, görüntülü haberleşme, online bankacılık ve sosyal medyanın bilinçli kullanımı gibi konularda eğitimlerin verildiği projede 123 gönüllü genç görev alıyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Trend Micro’dan uç nokta güvenliğinde yüzde yüz başarı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir