projektör

Acer’dan yeni nesil LED ve lazer projektörler

Acer, dört farklı seriden yeni projektör modellerini duyurdu. Orta seviyede iki yeni ve gelişmiş LED ve lazer projektörle birlikte kurumsal kullanıma uygun yüksek performanslı iki model de tanıtıldı. Yeni modeller arasında 3000 lümen parlaklıkla sınıfının en iyisi kablosuz LED 1080p projektör ile 3100 lümen parlaklığa sahip enerji verimliliği yüksek lazer projektörler bulunuyor. Ayrıca işletmeler ve ev kullanıcıları için üç yeni Acer monitör de duyuruldu. Yeni modeller arasında göz dostu Acer B248Y, HDR özellikli Acer CBL272U ve neredeyse tamamen çerçevesiz Acer BL270 yer alıyor.

Acer PD ve VD Serileri — İş ve eğlence için güçlü LED projektörler

3000 lümen parlaklığa sahip VD6510i kablosuz LED 1080p projektör, aksiyon filmlerinden hoşlananlara son derece akıcı 1080p 120 Hz görüntüler sunuyor. Rec. 709 renk gamının %125’ini kapsayarak mükemmel renk doygunluğu ve canlı görüntüler elde eden ürün, 16 kat eş zamanlı ekran hızıyla da gökkuşağı efektini en aza indirgiyor.

3000 ANSI lümen parlaklık sayesinde projektör, ışıklar açıkken bile geniş bir odada kristal netliğinde görüntüler oluşturabiliyor. Zaman içinde parlaklığın azalmasına dayanıklı bir yapıda olan LED projektörler, kullanıcıların sinema keyfini yıllarca sürdürmesine olanak veriyor. Cıva kullanılmadan üretilen bu modeller doğayla da dost.

3000 ANSI lümen parlaklığa sahip PD1530i ise, toplantıları olabildiğince rahat hale getirmek için tasarlanan bir kurumsal projektör. Bu kablosuz 1080p LED projektör 3 metreden az mesafeden 100 inç görüntü oluşturabiliyor. LED projektörler tam parlaklıklarına neredeyse anında ulaşabildiğinden toplantıların başında zaman kaybı yaşanmıyor. 30.000 saatlik kullanım ömrüyle uzun süre korunan bu parlaklık sayesinde kurumsal kullanıcılar PD1530i’yi yıllar boyu kullanabilecek.

Acer XL Serisi — 3100 Lümen parlaklık ve doğayla dost tasarım

Yalnızca 143 Watt güç harcayan Acer XL serisi (XL1220/XL1320W/XL1520), dünyanın enerji verimliliği en yüksek 3100 lümen projektörlerin arasında yer alıyor. XL serisindeki güvenilir projektörler 1080p çözünürlüğe kadar etkileyici kalitede görüntüler sunabiliyor. Orta seviye için uygun fiyatlara sahip bu modeller, orta büyüklükteki toplantı odaları için mükemmel çözüm sunuyor. IP6X sertifikasına sahip XL serisi projektörler toz geçirmiyor.

Katı nesnelere karşı en yüksek koruma düzeyini temsil eden bu sertifikayı almaya hak kazanan bu modeller, hasar verebilecek toz ve diğer katı partiküllerin cihaz içine girmesini engelliyor. 3100 lümen parlaklığa sahip bu dayanıklı projektörler, her tür ortam ışığı altında çalışabiliyor. 30.000 saat kullanım ömrü sunan seri, çok az bakım gerektiriyor. Dikey ve 360 derece projeksiyon modlarına da sahip olan XL serisi projektörler, her tür mekâna veya senaryoya uyum sağlayabiliyor.

Acer UL ve PL Serileri — Büyük ve küçük mekânlar için çözümler

Alan kısıtlamalarını aşmak için tasarlanan yenilikçi Acer UL5630 projektör, yalnızca 31 cm mesafeden 120 inç görüntü oluşturabiliyor. Bu ultra kısa atım oranlı projektör, 4500 lümen parlaklıkla WUXGA (1920 x 1200) görüntüler sunan yüksek kaliteli bir yeni lazer diyot ile donatıldı. Bu sayede ortaya en küçük ayrıntıların bile ortaya çıktığı net görüntüler çıkıyor. 360 derece veya dik olarak görüntü yansıtma özgürlüğü ve uzaktan yönetim özellikleriyle UL serisi, eğitimde ve kurumsal alanda kullanım için son derece uygun.

İlginizi çekebilir:  MMD, USB-C Dock'lu Philips monitörünü duyurdu

Öte yandan, 6000 ANSI lümen yüksek parlaklık düzeyindeki PL serisi (PL7610/PL7610T/PL7510) lazer projektörler ise konferans salonları, yönetim sunumları veya fuar stantları gibi geniş mekanlarda çalışmak için ideal. 30.000 saat kullanım ömrüne sahip bu cihazlar son derece az bakım gerektiriyor.

Acer B248Y — Daha iyi bir iş günü için ergonomik bir monitör

Acer B248Y iş günü boyunca rahatsızlık veren çeşitli noktalarda rahatlık sağlamak için tasarlanan ergonomik bir monitör. TÜV/Eyesafe sertifikalı bu monitör; göz yorgunluğunu azaltmayı hedefleyen Acer LightSense ve Acer ColorSense gibi özelliklerle donatıldı. Bu özellikler ortam koşullarına bağlı olarak ekranın parlaklığını ve renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlıyor. Monitörün FHD (1980 x 1080) IPS ekranı Ergostand üzerinde duruyor. Bu esnek stant, ekranın yüksekliğini, açısını veya eğimini kolayca ayarlama imkânı veriyor. Hatta monitörü 90 derece çevirip dik konumda kullanmayı bile sağlıyor.

Gözleri yormayan B248Y, masanızı da verimli kullanmanıza olanak veriyor. Yerleşik bağlantı istasyonu sayesinde tek başına bir çalışma alanına dönüşen monitör, dağınıklığı azaltıyor ve üzerindeki RJ45 ve USB Type-C 100W PD girişleriyle ofisler arasında veya evde çalışma sürecini kolaylaştırıyor. Daha fazla ekran alanına ihtiyaç duyan kullanıcılar, birden fazla monitörü papatya dizilimi ile birbirine bağlayabiliyor. Windows Hello destekli ayarlanabilir FHD web kamerası da istenilen açıya getirilebiliyor. Ayrıca toplantı esnasında kazara paylaşım yapılmasını önlemek için fiziksel olarak kapatılabiliyor.

Acer CBL272U — Etkileyici görüntü kalitesi için QHD çözünürlük ve HDR10 desteği

TÜV/Eyesafe sertifikalı 27 inç Acer CBL272U monitör, QHD (2560 x 1440) ekranı, Delta E < 1 renk doğruluğu ve %99 sRGB renk gamıyla kullanıcıları tatmin edecek özelliklere sahip. 178 derece geniş izleme açılarına destek veren monitör, bir dizi göz dostu özellikle birlikte geliyor. BlueLightShield Pro zararlı olabilecek mavi ışığı filtrelerken, ComfyView teknolojisi ise yansımayı önlüyor. Gece kullanırken de monitörün parlaklığını %15 seviyesine kadar düşürmek mümkün. 1 ms tepki süresi ile bulanıklığı azaltmak için VRB özelliğinden yararlanan monitör, HDR10 desteğiyle de koyu ve parlak alanlar arasındaki kontrastı önemli ölçüde artırıyor.

Acer BL270 — Esnek kullanım ve çerçevesiz tasarım

Her tür iş ortamına uygun sade bir tasarıma sahip bir profesyonel monitör olan Acer BL270, TÜV/Eyesafe sertifikasına ve FHD (1920 x 1080) çözünürlüğe sahip. Çok ince çerçeveler ise iki monitörün kusursuz bir şekilde yan yana kullanılmasını sağlıyor. Esnek stant kullanıcıların yükseklik ayarı yapmasına ve monitörü çevirerek istedikleri açıya getirmesine imkân veriyor. Acer Smart Console uygulamasıyla birlikte çalışabilecek şekilde tasarlanan monitör, telefondaki içerikleri kolayca yansıtıp kontrol edebiliyor.

Fiyat ve bulunabilirlik

PD serisi projektörler, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1.199 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

XL serisi projektörler, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 999 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

UL5630 projektör, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1.999 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

PL7610T projektör, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 2.499 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer B248Y, Şubat 2021’de EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 349 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer CBL272U, Şubat 2021’de Ocak 2021’de EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 319 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer BL270, Şubat 2021’de Ocak 2021’de EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 239 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Otomobilde telefonunuzu kablosuz şarj edin | Celly Pro Mount incelemesi

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir