Avrupa Bilgi Erişim Konferansı’nın ev sahibi Yandex

Bilgi erişimi alanında en güncel araştırma sonuçlarının paylaşıldığı, Avrupa’da bu konuda düzenlenen en büyük etkinlik olan 35. ECIR / Avrupa Bilgi Erişim Konferansı (European Conference on Information Retrieval), 24-27 Mart 2013 tarihleri arasında Moskova’da gerçekleştirilecek.

Konferans, Rusya’nın en popüler arama motoru ve en sık ziyaret edilen web sitesi olan Yandex’in organizatörlüğünde, Rusya’nın en iyi ve en hızlı büyüyen üniversitelerinden olan Ekonomi Yüksek Okulu (Higher School of Economics) işbirliği ve BCS IRSG’nin desteğiyle gerçekleştiriliyor.

Twitter, Yahoo! Labs, Microsoft Research, eBay, IBM Research ve Yandex gibi lider internet şirketleri ve araştırma laboratuvarlarında çalışan birçok konuşmacısı olan konferans, kaliteli ve alanlarında daha önce yayınlanmamış, orijinal sonuçlar sunan bildirileri özellikle teşvik ediyor ve tamamen İngilizce olarak gerçekleştiriliyor.

Etkinliğin sponsorları arasında Google, ABBYY, Mail.ru, Yahoo! Labs ve Microsoft Research bulunuyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Korsanlar bu kez Twitter'a saldırdı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir