Büyük buluşma #Eticaret2015 İstanbul’da

Türk Ekonomi Bankası, EticaretSEM ve Beykoz Lojistik MYO işbirliğinde organize edilen ve alanında Türkiye’nin en büyük etkinliği olarak nitelendirilen Eticaret2015 İstanbul, 14 Mayıs’ta Silence Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek.

Türkiye’nin eticaret sektörüne yön veren girişimciler 14 Mayıs 2015 tarihinde Silence Convention Center’da biraraya geliyor. 13 büyük şehirde eticaretSEM organizasyonları ile anlatımlar gerçekleştiren grup bu sefer panellerle eticareti her yönüyle tartışacaklar.

Büyük sponsorlar

Eticaret sektörünün büyük markalarının sponsor olduğu etkinliği, tv programcısı ve yazar Metin Uca sunacak. Aslanoba Capital’den, Endeavour’a kadar girişimcilik dünyasının önemli şirketlerinden, PayPal’den, İninal’a kadar birçok ödeme sistemi yapısının sponsor olduğu organizasyonda aralarda şirket tanıtımları da olacak.

Türkiye’nin Master Chef’i keynote konuşmacı

Disiplinlerarası yaklaşımların yeni dönemin iş dünyasını etkileyeceği anlayışı ile organizasyonun keynote konuşmasını Türkiye’de Michelin yıldızına en yakın isimlerden Master Chef Murat Bozok yapacak. Bozok, Amerika’yı kasıp kavuran yeni eticaret yaklaşımlarını oturma salonu olmayan, Nasdaq’a kote, milyon dolarlık resporantları, Silence Convention Center’daki izleyicilerle buluşturacak.

Panellerde renkli konuşmacılar

30’un üzerinde konuşmacı ve panelistin sahneye çıkacağı, e-ticaret ekosistemi, ödeme sistemleri, girişimcilik, lojistik ve yatırım alanlarında yapılacak olan panellerde, moderatörlerin sorularını ünlü melek yatırımcı Hasan Aslanoba, İlker Baydar, Aydonat Atasever, Gülfem Toygar gibi isimler cevaplayacak.

Katılım ücretsiz

Eticaret 2015 etkinliğine kayıt yöntemi ile kayıt ücretsiz. Kayıt için ise www.eticaretSEM.com/eticaret2015 adresine girip formu doldurmak yeterli.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Ingage 'Türkiye'nin En İyi İşyeri' ödülüne layık görüldü

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir