CeBIT Global Konferansı bu yıl İstanbul’da

Avrasya’nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia ve Sinerji Zirvesi’ ne, Deutcshe Messe’nin uluslararası etkinliği olan CeBIT Global Konferansı da eklendi.

Dijital iletişim ve veri tabanı konularında son gelişmeler ve yeni fikirlerin paylaşıldığı dünyanın en önemli ve en geniş katılımlı konferansı “CeBIT GLOBAL CONFERANCE” 2013 CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında bilişim sektörünün dev markaları ve yöneticilerini İstanbul’da buluşturacak.

24-27 Ekim 2013 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de bilişim dünyasını 14. kez buluşturmaya hazırlanan CeBIT Eurasia, konferansın büyük bir bölümünü eş zamanlı olarak canlı yayınlanacak ve dünyanın dört bir yanından interaktif katılım sağlayacak. Önümüzdeki yıllarda da Avrasya ayağı, Türkiye’de yapılacak konferans kendi coğrafyası içinde hem ulaşılabilirlik hem de konularıyla ilgili ilk olma özelliği taşıyor.

Kamu, özel sektör, akademisyenler, uluslararası ve ulusal STK’ları bir çatı altında toplayacak olan konferansa, tüm paydaşların interaktif olarak katılımı sağlanacak. BITKOM, Deutsche Messe AG, Berlin Üniversitesi, P Global ve Semor’un katkı sağlayacağı konferansta Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen bilişim, teknoloji ve haberleşme firmalarından önemli isimler yer alacak.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  İçerik pazarlama ve SEO ile itibar, müşteri ve ciro artıyor

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir