e Devlet kapısı Yapı Kredi ile açılıyor

Yapı Kredi, internet şubesinden e-Devlet hizmetlerine erişim sağlayan alt yapısını müşterilerinin hizmetine açtı.

Yapı Kredi’den yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi müşterileri artık internet şubesine her girişlerinde e-Devlet’e şifresiz ve ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilecek.

e-Devlet’in sunduğu bin 200’ü aşkın hizmetten yararlanabilecek olan kullanıcılar, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan sigorta durumu sorgulama, MEB’in düzenlediği sınavlara ait sonuçları görüntüleme, Milli Savunma Bakanlığı’ndan askerlik durumu sorgulama gibi işlemleri gerçekleştirebilecek ve tüm kamu kurumlarına olan borçlarını takip ederek ödemelerini yapabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, şunları kaydetti:

“Türksat AŞ iş birliği ile geliştirdiğimiz bu yeni hizmet sayesinde müşterilerimiz internet şubemiz üzerinden hem bankacılık faaliyetlerini hem de e-Devlet’ten takip edilebilen tüm kamu hizmetlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek. Ayrıca Yapı Kredi müşterileri “www.turkiye.gov.tr” üzerinden de “İnternet Bankacılığı” butonu yardımıyla Yapı Kredi İnternet Şubesi şifreleri ile giriş yaparak e-Devlet Kapısı üzerinden işlemlerini yapabilecek.

Yenilikçi ve müşteri odaklı bankacılık anlayışımız ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için dijital kanallarımızı geliştirmeye devam edeceğiz.”

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Ulaşım hizmetleri artık tek noktada

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir