GeForceNOW

GeForce NOW’a 11 yeni oyun eklendi, 1 oyun geri geldi

NVIDIA GeForce NOW üyelerine verdiği sisteme her hafta daha fazla oyun ekleme sözünü tutmaya devam ediyor. Ekran kartı firması, her perşembe düzenli olarak paylaştığı “GeForce NOW’da Oyuna Hazır” güncellemesini yayınladı.

GeForce NOW üzerinden en sevilen oyunları anlık oynama imkanı her zaman “GeForce NOW’da Oyuna Hazır” olmak anlamına geliyor. NVIDIA, bütün oyun güncellemelerini ve yamalarını yöneterek oyun deneyimini bulut oyunculuğu için optimize ediyor ve Game Ready Driver performans iyileştirmeleriyle geliştiriyor. Buna ek olarak, eğer oyun RTX destekliyorsa, o oyunu muhteşem ışın izlemeli grafiklerle oynamak mümkün.

Bu hafta, çıkış tarihi henüz yayınlanan Death Stranding (DLSS 2.0 ile) ve Hyper Scape Açık Beta’nın yanı sıra en sevilenlerden olan ve geri dönen Albion Online dahil olmak üzere toplamda 11 oyun bulunuyor.

Buna ek olarak Epic Vault, her hafta sunduğu ücretsiz ve muhteşem oyunlarını yayınladığında, bu oyunları GeForce NOW’a en kısa zamanda getirmek için NVIDIA da iş başında olacak. Bu hafta Torchlight 2 üzerinde çalışmalar devam ediyor. Her perşembe yeni oyunlar oyuncuları bekliyor olacak.

“GeForce NOW’da Oyuna Hazır”da bu perşembe

(Türkiye saatiyle 22.00’den itibaren)

GeForce NOW’a yeni eklenen oyunlar:

Death Stranding (Steam & Epic çıkış tarihi – 14 Temmuz)
Hyper Scape Open Beta (Uplay çıkış tarihi – 12 Temmuz)
Enter the Gungeon (Epic Game Store)
Far Cry Primal (Epic)
Metin2
Surviving Mars (Epic)
Totally Accurate Battle Simulator (Epic)
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (Epic)
TrackMania 2 Stadium (Uplay)
Unfortunate Spacemen

GeForce NOW’a geri dönen oyunlar:

Albion Online (Albion launcher aracılığıyla)

Fitbit Versa 2 akıllı saat kutusundan çıkıyor

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  NVIDIA Geforce NOW ile buluttan oyun oynatıyor

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir