Geleceğin üretim teknolojileri bu fuarda

Hannover Messe Bileşim A.Ş. tarafından organize edilen WIN Eurasia Automation fuarı sektör profesyonellerini 19-22 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturuyor. Otomasyon, Elektrik-Elektronik, Hidrolik Pnömatik ve İstifleme-Depolama konularını kapsayacak fuarda ileri teknoloji üretim sistemleri sergilencek.

Avrasya’nın lider inovasyon platformu WIN Eurasia Automation, bu yıl da Otomasyon (Endüstriyel Otomasyon), Electrotech (Enerji, Elektrik ve Elektronik), Hydraulic & Pneumatic (Akışkan Gücü Teknolojileri) ve Materials Handling (Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik) fuarları kapsamında en son ürün ve teknolojileri bir araya getiriyor.

ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Danimarka, Finlandiya, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Japonya, İngiltere, İran, İtalya, Macaristan, Portekiz, Romanya, Tayvan ve Türkiye olmak üzere 21 ülkeden lider firmalar yeniliklerini WIN Eurasia Automation fuarında sergiliyor.

Hannover Messe Bileşim Genel Müdürü Alexander Kühnel; Türkiye’nin 2023 yılı 500 milyar dolarlık ihracat hedefi içinde makine imalat sektörünün 100 milyar dolara ulaşması için bu fuarların çok büyük önem taşıdığını vurguladı. Kühnel şöyle konuştu:

“Özellikle makine sektöründe araştırma geliştirme, inovasyon gibi konular şirketler için altın değerindedir. Günümüzün hızla gelişen sanayilerin hedefi verimliliği artırmak ve masrafları minimuma düşürmek. Bu bağlamda WIN Eurasia Automation fuarı sunduğu ürün ve uygulamalarla sektöre yol gösterecek bir fuar. Lider firmaları tek çatı altında bulmak ve işlerine katma değer sağlayacak çözümleri keşfetmek isteyen sektör profesyonellerine mükemmel bir olanak sunuyor.”

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Uçan taksi Wingly Fransa'da göreve başladı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir