The Grand Theft Auto Trilogy - The Definitive Edition

Grand Theft Auto Trilogy tüm Netflix üyelerine ücretsiz

Oyun dünyasının en ikonik serilerinden Grand Theft Auto yakında Netflix’e geliyor.

Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition, 14 Aralık’ta App Store, Google Play ve Netflix mobil uygulaması üzerinden tümüyle ücretsiz olarak Netflix üyelerine sunulacak. Serinin fanları, oyunları ilk oynayanlar arasında yer alabilmek için aşağıdaki linklere tıklayarak ön kayıt yaptırabilecek.

The Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition

Mobil cihazlarda en iyi deneyimi sunacak şekilde güncellenen The Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition serisinde şu oyunlar yer alıyor:

Grand Theft Auto III – The Definitive Edition: Her şey Liberty City’de başlar ve Liberty City’de biter. Suç dünyasının karanlık yollarında macera kovalayacağın bir ‘açık dünya’ deneyimine hazır mısın?

Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition: Bu kez 1980’lere gidiyoruz… Neon ışıkları gözümüzü alıyor, kabarık saçlar ve pastel renkli takım elbiseler suç dünyasının çirkin yüzüyle buluşuyor. Tommy Versetti’nin zirveye giden yoldaki ihanet ve intikam dolu hikayesi bir kez daha başlıyor.

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition: 90’ların başı… Carl ‘CJ’ Johnson, ailesini kurtarmak ve kanunsuz sokaklarda hakimiyet kurmak için San Andeas eyaletinin uçsuz bucaksız yollarında macera üstüne macera yaşıyor.

Farklı türlerden 80’in üzerinde oyun yer alıyor

Netflix’in her gün genişleyen oyun kataloğunda farklı türlerden 80’in üzerinde oyun yer alıyor. Football Manager 2024 Mobile, Oxenfree, Spiritfarer, Valiant Hearts: Coming Home, Reigns: Three Kingdoms, The Queen’s Gambit Chess ve Stranger Things 3: The Game bunlardan yalnızca birkaçı. Netflix üyeleri bu oyunları ücretsiz şekilde ve hiçbir reklam ya da uygulama içi satın alma olmadan oynayabiliyor.

İlginizi çekebilir:  Nejat İşler'in oynadığı Kötü Adamın 10 Günü hakkında bilmeniz gerekenler

Grand Theft Auto hakkında bilmeniz gerekenler

Grand Theft Auto, resmi kısaltması ile GTA, oyun programcısı David Jones ve Mike Dailly, Dan ve Sam Houser kardeşler ile oyun tasarımcısı Zachary Clarke tarafından yaratılan video oyunu serisidir.

İlk olarak Rockstar North tarafından Birleşik Krallık’da geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından yayımlanmıştır. Serinin adı büyük otomobil soygunu anlamına gelen “grand theft auto” teriminden gelmektedir.

Amerikan kültürünün komedi ile eleştirisi

Seride geçen hayali mekânlar Amerikan şehirlerinden esinlenilerek tasarlanmıştır. Oyunlar oyuncuların hikâyede ilerleyebilmek için görev yapabildikleri, bununla birlikte aksiyon-macera, sürüş, rol yapma, gizlilik ve yarış elementlerini de içeren serbest dünya üzerine odaklanmıştır.

Serinin konusu genellikle Amerikan kültürünün komedi ile eleştirisi olsa da yetişkinlere yönelik doğası ve şiddet teması ile tartışmalara neden olmuştur. Oyunların konusu suç dünyası içerisinde farklı nedenlerle yükselmeye çalışan farklı ana karakterlere odaklıdır.

Yan karakterler genellikle ana karaktere ya da onun örgütüne ihanet eden veya ana karakterin ilerlemesini yavaşlatan karakterlerden oluşmaktadır.

Organize suç dünyasında yükselmeye çalış

Her oyunu oyuncuları büyük bir şehirde taklitçi ya da suça ortak olmayı ve oyunun verdiği yönergeler aracılığıyla organize suç dünyasında yükselmeye çalışan bir birey olmasını sağlar. Oyuncu yeraltı dünyasındaki önemli kişiler ve büyük idoller (örn: Mafya babası) tarafından hikâyenin ilerleyişine göre çeşitli görevler almaktadır.

Adam öldürme ve bazı ağır suçlar olağandır. Taksi kullanma, sokak yarışı yapma, otobüs kullanma ya da helikopter ve uçak kullanmayı öğrenme gibi aktiviteler (aynı zamanda görev olabilen) eklenmiştir.

Grand Theft Auto III ve sonraki oyunlarında daha fazla seslendirme, radyo istasyonu ve Amerikan kültürünü yansıtan müzikler kullanılmıştır.

En iyi kablosuz klavye | Logitech MX Keys incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir