iPad Mini, Avea İletişim Merkezleri’nde

Apple’ın iPad Mini’si sınırsız internet paketi seçenekleriyle ayda 65 TL’den başlayan fiyatlarla bugün Avealılarla buluşuyor. iPad Mini; ilk kez Avea İletişim Merkezleri’nde satılmaya başladı.

Teknolojinin en son trendlerini ve cihazlarını müşterileri ile buluşturan Avea, Apple ailesinin yeni üyesi iPad Mini modelini 24 Aralık’ta Avea İletişim Merkezleri’nde satışa sunuyor.

iPad Mini’nin; 16 GB, 32 GB ve 64 GB’lık modelleri, 1 GB, 2 GB, 4 GB ve 15 GB’lık sınırsız internet paketi seçenekleriyle ayda 65 TL’den başlayan fiyatlarla Avealılarla buluşuyor.

Üçüncü jenerasyon iPad modelinden yüzde 23 daha ince ve yüzde 53 daha hafif olan iPad Mini, iPad’lerin sahip olduğu pek çok özelliği daha küçük bir formatta sunuyor. 7.9 inç multi-touch ekranı, FaceTime HD ve 5 megapiksel iSight kamerası olan iPad Mini’nin 10 saatlik pil ömrü bulunuyor.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk; kampanya ile ilgili; “Avea olarak odaklandığımız pazarlardan biri de tablet bilgisayar pazarı. Birkaç yıl öncesine kadar hayatımızda hiç olmayan, ancak artık onlarsız yapamadığımız; en yeni teknoloji ve tasarımlı tablet bilgisayarları müşterilerimize sınırsız internet paketleri ve avantajlı fiyatlarla sunuyoruz. Apple’ın yeni tasarımı iPad Mini’yi müşterileriyle buluşturan ilk operatör olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Müşterilerimize iPad Mini’ye kendi ihtiyaçlarına uygun internet paketi seçenekleriyle sahip olma fırsatı sunuyoruz” dedi.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Kitap okumak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir