İpragaz lokasyon bazlı pazarlama için Yellow Pages’ı seçti

Bayi Dostu felsefesiyle bayisiyle birlikte büyümeyi ilke edinen İpragaz, yeni nesil yakıt istasyonları GO için dijital pazarlama çalışmalarına başladı. Bu çerçevede lokasyon bazlı pazarlama ajansı olarak Yellow Pages’ı seçen İpragaz, bayileri ile müşterileri arasındaki iletişimi güçlendiriyor.

54 yıllık köklü geçmişi ile Türkiye’de birçok “ilk”e imza atan İpragaz, akaryakıt sektöründeki markası olan GO’yu tüketicilerle ilk olarak 16 Mayıs 2013 tarihinde Konya’da tanıştırdı. BADO (Bayi Dostu) felsefesini ilke edinen Türkiye’nin yeni nesil yakıt istasyonu olan GO, o günden bu yana bayisi ile birlikte büyüme yolunda çalışıyor. İpragaz, bu alandaki çalışmalarına dijital pazarlamayı da katarak, lokasyon bazlı pazarlama ajansı olarak Yellow Pages’ı seçti.

Yellow Pages, Türkiye genelindeki GO bayileri için Apple, Bing, Google My Business, Google Haritalar, Yandex.Haritalar gibi önde gelen dijital harita platformlarında lokasyonların kurulumu, güncellenmesi ve bakımı hizmetlerini gerçekleştirecek. Bu hizmet sayesinde GO müşterileri gittikleri her şehirde akaryakıt almak için en yakın GO bayisini ve GO Market’i online haritalar ve navigasyon uygulamaları üzerinde doğru noktada ve kolayca bulabilecek.

Süper Sayfam ile GO müşterileri, istasyonlarla hızlı ve doğrudan iletişim kurabilecek

Türkiye’nin en büyük online firma rehberi YellowPages.com.tr üzerinde 850 binden fazla firma bulunduran YellowPages, GO bayilerine Türkçe ve İngilizce Süper Sayfam isimli özel reklam sayfaları da oluşturacak. Süper Sayfam aracılığıyla bayiler, kurumsal tanıtım yazılarını, video ve fotoğraflarını, çalışma saatlerini, ödeme yöntemleri hakkındaki bilgileri, sosyal medya linklerini paylaşabiliyorlar. YellowPages.com.tr’de Süper Sayfam sahipleri, ilgili sektörel aramalarda öncelikli gösterimin yanı sıra Google’a endekslenme ve lokasyona site üzerinden gerçek zamanlı trafik bilgisiyle haritadan yol tarifi verilmesi gibi hizmetlerden de faydalanıyorlar.

Kullanıcılar da GO lokasyonlarında aldıkları hizmeti değerlendirmek için yıldız verebiliyor, yorum bırakabiliyor ve lokasyonu sosyal medyada paylaşabiliyor. Tüm bu özelliklerle GO müşterileri GO akaryakıt istasyonlarına ve GO Markerlere daha hızlı ulaşabilecek, ayrıca pek çok detay bilgiye de anında sahip olabilecek.

İlginizi çekebilir:  P&G’nin gençlik hareketi: Banabak

Yellow Pages’ın lokasyon bazlı pazarlama hizmeti sunduğu firmalar arasında Doğuş Otomotiv, Michelin, DeFacto, Pirelli, Polaris, Starbucks, TÜVTÜRK gibi farklı sektörlerden markalar bulunuyor.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir