İstanbullu radyocular Yandex.Trafik ile Moskova’daydı

İstanbul radyolarının temsilcileri, Yandex.Trafik Bilgi Ajansı’nın kendilerine özel düzenlediği bir program çerçevesinde Moskova’yı ziyaret etti. Ekip; Avrupa’nın en yoğun araç trafiğinin yaşandığı şehir olarak bilinen Moskova’da uzun yıllardan bu yana sürücülerin hayatını kolaylaştıran Yandex.Trafik Bilgi Ajansı’nın merkez ofisini ve şehrin en popüler radyo istasyonlarından Moskva FM ile Autoradio’nun stüdyolarını ziyaret etti.

Yandex.Trafik Bilgi Ajansı yetkililerinden Yandex.Trafik verilerinin oluşum süreci ve kullanım örneklerinin yanı sıra, Moskova ve İstanbul’un trafik durumlarının analizi hakkında detaylı bir sunum dinleyen grup, daha sonra Moskva FM ve Autoradio stüdyolarında ağırlandı.

Moskova’nın en popüler iki radyo istasyonunun genel yayın yönetmenleri, İstanbullu radyoculara trafik içeriğini nasıl farklılaştırdıkları, dinleyicileriyle etkileşimleri ve farklı yayın formatları ile ilgili bilgiler canlı örnekler üzerinden paylaştı.

Moskovalı dinleyici kitlesini tanıyabilmeleri için gerçekleştirilen bir Moskova turu ile sonlanan 3 günlük program sayesinde İstanbullu ekip, Moskova’nın kendine has kent yapısını ve “Moskova” kültürünü de birinci elden deneyimleme fırsatı buldu.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Yeni paylaşım platformu 'dediki'

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir